reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej Laski!!
Przepraszam, że tak rzadko tu zaglądam, ostatnie dni ciąży ciężko już było. Ale mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie...

100 lat dla bliźniaczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja się przyszłam pochwalić, że 27.09.2010 przyszła na świat nasza śliczna zdrowa kruszynka Helena, przez cc; ważyła 2600, 51 cm dł. Od czwartku jeteśmy w domu. Dochodzę do sibie. Ale cc było totalnie masakryczne, nie wiedziałam, że to takie straszne, praktyczne od drugiego dnia - przez cały tydzień żyłam w potwornych bólach mimo środków przeciwbólowych...
Do dziś źle się czuję, rana ciągnie. Nie sądziłam, że to tak potworne jest. Wolałabym rodzić sn.... ale nie miałam wyjścia. Waga dziecka była większ niż zuzi a poza tym główka była w górze - nie chciała się odwrócić :no::no::no: do porodu, a poród pośladkowy wiąże się ze zbyt dużym ryzykiem. Wczoraj byłam na zdjęciu szwów i kolejny raz się potwierdziło że to masakra, płakałam pół dnia po tym incydencie....
Ale teraz wreszcie zaczęłam po mału funkcjonować i cieszyć się córeczką bez ogromnego bólu. Dziś pierwszy raz nie brałam przeciwbólowych i jakoś idzie wytrzymać... Nie rozumiem tylko, czemu niektóre dziewczyny chcą cesarkę. Dla mnie to ogrom cierpień, może inni to inaczej przeżywają....
Teraz obydwie śpią.... Pozdrawiam Was. Spróbuję wkleić fotki za chwilkę do albumu...

Ewelew kochana nasze GRATULACJE!!!!!!!!!!!Wspaniale,ze juz sie lepiej czujesz.... dziekuje Bogu,ze było mi dane rodzic siłami natury:) Zdrowia dla córeczek kochanych i Ciebie oczywiscie tez:):*

reklama
Agnieszko-wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.

ewelw-gratulacje!!!! Wracaj szybciutko do zdrówka. A mnie się zdawało, że miał być chłopczyk...

Ewelw GRATULUJĘ i zdrówka życzę. Buziaki dla małej Helenki :) Czekam na fotki.

Ewelw GRATULACJE!!!!

A mój kierunek to Pielęgniarstwo a potem mogę pracować wszędzie oprócz bloku porodowego chyba , że położnictwo jeszcze zrobię.
Ale u nas nie ma pracy dla położnych wogóle;-)

Zapominajko na ten kierunek nigdy nie jest za późno mam nawet o 15 lat starsze koleżanki:-)

Marzycielko tylko tu w okolicy nie mam pielęgniarstwa zaocznego, jedynie dzienne. No i musiałabym egzaminy zdawać na medycynę. A to mnie przerasta...

Bliźniaczku wszystkiego naj, naj!!!
Ewelw Gratulacje dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa.

Edytko na studia nigdy nie jest za późno ja przekonałam się na własnej skórze.

U nas wszystko dobrze, malutka zdrowa, ja byłam dzisiaj na dniu próbnym w pracy zobaczymy co z tego wyniknie.

Ja też witam się z kawką....
My obydwie chore:( Masakra, koszmarnie się czuję, a jeszcze wczoraj po lekarstwie mi pokrzywka wyskoczyła:(
Dzisiaj dziecko mi wykrzyczało o 7.30 do ucha "Nie spać! Nie spać!":-D
Nie miałam wyjścia, musiałam wstać:-)

reklama
hehhe dzien dobry z kawką:)

heheh ale z tej Zuzienki naszej lobuziara fajna:) ech dogadaja się z Filipkiem oj dogadają:) A mamusi i córusi zdrówka życzymy!!!!!!

Do góry