kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie. Ja tak na razie tylko w biegu bo dziś się jakoś zorganizować nie mogę.
Podpinam się pod życzonka.
Edytko z tego co pamiętam to na takich zusowych sprawach znała się Sawka tylko że ona się ostatnio nie pokazywała na forum. Ale może w kontaktach jest do niej mail lub tel to jakoś Ci się uda z nią skontaktować.
U nas dzisiaj w końcu cieplutko i słoneczko. Lecę do szkoły. Bużka.
Darina i Kana - Wszystkiego Najlepszego!!!! Spełnienia wszystkich marzeń i dużo dużo miłości!!!:-):-):-)
Podpinam się pod życzonka.
Cześć mamuśki
Piszę do Was bo mam problem:-(
Czy któraś z Was zna się na przepisach z ZUSu ? konkretnie chodzi mi o to, że muszę napisać odwołanie do Sądu z tyt. nienależnie pobranych świadczeń (muszę zwrócić do ZUSu wys. dwóch rent socjalnych- ponieważ pobieram ), a dochód mi przekroczył dany pułap.
Czy któraś mamusia pomogła by mi jak napisać takie odwołanie (dodam, że musiała bym zwrócić 1.100. 00 zł !!!!!:----(, a dla Nas to kupa kasy
Z góry dziękuję !
Edytko z tego co pamiętam to na takich zusowych sprawach znała się Sawka tylko że ona się ostatnio nie pokazywała na forum. Ale może w kontaktach jest do niej mail lub tel to jakoś Ci się uda z nią skontaktować.
U nas dzisiaj w końcu cieplutko i słoneczko. Lecę do szkoły. Bużka.