reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A ja muszę się pochwalić że wczoraj byliśmy na turnieju strzeleckim i zdobyłam 5 miejsce :tak::tak::tak::tak: na około 50 osób :tak: ( faceci i babeczki liczeni byli razem, więc tym bardziej się cieszę że strzelałam lepiej niż niejeden facet :-p ):-D
Udało mi się bo było nagradzanych pierwszych 5 miejsc :-D co roku mamy taki turniej we wrześniu :tak:

No no no! Gratulacje:-)

reklama
Bartka też zlapał w piątek katarek , ale dostał 2x nurofen + 3x dziennie nasivin i już prawie po katarku :tak: to dobrze, bo w tym tygodniu zaczynają nam się zajęcia na basenie.

A ja muszę się pochwalić że wczoraj byliśmy na turnieju strzeleckim i zdobyłam 5 miejsce :tak::tak::tak::tak: na około 50 osób :tak: ( faceci i babeczki liczeni byli razem, więc tym bardziej się cieszę że strzelałam lepiej niż niejeden facet :-p ):-D
Udało mi się bo było nagradzanych pierwszych 5 miejsc :-D co roku mamy taki turniej we wrześniu :tak:

Ollcia gratulacje OGROMNE;*:* brawo!!!!!

Tygrysku dziekujemy...nawet się udały:)
Mari kupilsimy w koncu buciki, bluzeczki i rajstopki w Re-Kids i czapeczke koniecznie z niają-czyt.kotkiem HelloKitty w H&M.... jak bede miała chwilke to powklejam foteczki naszej elegantki:p hahaha
Mis kupil sobie kurteczke taka jesienna,a ja.....no własnie ja zostałam z niczym:p hahaah
Ale to się da nadrobić innym razem mam nadzieje,....w koncu jutro moje święto:0

kochane u nas śłoneczko świeci i grzeje...mam nadzieje,ze u Was równeiż.....życzymy udanej niedzieli:* buziaczki:*

Bartka też zlapał w piątek katarek , ale dostał 2x nurofen + 3x dziennie nasivin i już prawie po katarku :tak: to dobrze, bo w tym tygodniu zaczynają nam się zajęcia na basenie.

Gratulacje!!! To pochwals ię jeszcze jaka nagrodę upolowałas :)

A my z Olusiem od piątku znowu chorzy. Już było dobrze kilka miesięcy... Mały ma przepisany antybiotyk, ale jeszcze mu nie daję, bo przepisał mu go lekarz internista na dyżurze i miałam wrażenie, że wcale mnie nie słuchał... Jutro idę z nim do pediatry. A ja próbuję domowymi sposobami dojść do siebie, ale narazie bez zmian...

A my z Olusiem od piątku znowu chorzy. Już było dobrze kilka miesięcy... Mały ma przepisany antybiotyk, ale jeszcze mu nie daję, bo przepisał mu go lekarz internista na dyżurze i miałam wrażenie, że wcale mnie nie słuchał... Jutro idę z nim do pediatry. A ja próbuję domowymi sposobami dojść do siebie, ale narazie bez zmian...

Oj współczuje choroby w ciąży.
Ja to przechodziałm w 3 m-cu i też łatwo nie było.:-(

Cześć mamuśki :)

Piszę do Was bo mam problem:-(

Czy któraś z Was zna się na przepisach z ZUSu ? konkretnie chodzi mi o to, że muszę napisać odwołanie do Sądu z tyt. nienależnie pobranych świadczeń (muszę zwrócić do ZUSu wys. dwóch rent socjalnych- ponieważ pobieram ), a dochód mi przekroczył dany pułap.

Czy któraś mamusia pomogła by mi jak napisać takie odwołanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (dodam, że musiała bym zwrócić 1.100. 00 zł !!!!!:-:)-:)-:)-(, a dla Nas to kupa kasy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Z góry dziękuję !

Marzycielko-ja w pierwszej ciąży chorowałam non stop, a zaczęłam w 5 tygodniu. Już się przyzwyczaiłam :)

Kanusiu-wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużo, dużo zdrówka :))))))))))))

A tak w ogóle to dzień dobry :)

Cześć mamuśki :)

Piszę do Was bo mam problem:-(

Czy któraś z Was zna się na przepisach z ZUSu ? konkretnie chodzi mi o to, że muszę napisać odwołanie do Sądu z tyt. nienależnie pobranych świadczeń (muszę zwrócić do ZUSu wys. dwóch rent socjalnych- ponieważ pobieram ), a dochód mi przekroczył dany pułap.

Czy któraś mamusia pomogła by mi jak napisać takie odwołanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (dodam, że musiała bym zwrócić 1.100. 00 zł !!!!!:-:)-:)-:)-(, a dla Nas to kupa kasy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Z góry dziękuję !

Ja niestety nie pomogę, bo się na tym nie znam. Ale mocno trzymam kciuki, żeby się udało, bo to w końcu sporo kasy.

Szczęścia i uśmiechu dla świętujących.

Edee ja ci niestety też nie pomogę.

U nas znowu szaro i buro. Normalnie nic się nie chce ;/

reklama
Darina i Kana - Wszystkiego Najlepszego!!!! Spełnienia wszystkich marzeń i dużo dużo miłości!!!:-):-):-)

Dopisujemy się do życzeń.

U nas słoneczko i 20 stopni :-)
Zaraz idę do weta po krople dla mojego persiaka:tak:

Edee ja ci nie pomogę.
Współczuję takiej sytuacji.:zawstydzona/y:

Zapominajka ściskam cię mocno;-)

Do góry