reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey

Ja wiem , że to dieta ale jak się rzuca palenie to ma się straszną ochotę jeśc i ma się nerwa okropnego.
A każda dieta niesie ograniczenia .
Jak nie będę już palić co najmniej ok miesiąca to wtedy przejdę na dietę a teraz się będe ograniczać:-) i pływać na basenie.

A tak wogóle to u nas dzisiaj ok poza małymi spięciami porannymi z M.
A teraz szykujemy się na spacer a po popołudniu idziemy do kina z mężem.
Teściowie zostaną z małą:-)

madzienko, artykulów na temat dukana jest multum, ze zla, ze szkodliwa, jak ktos sie odchudza z kosci na osci to tak, ale ja uwazam ze nadwaga jest duzo gorsza i ma wieksze konsekwencje, a najwaznieszy to rozsadek!!!!!!!!

witajcie
u nas szaro buro i ponuro, wiec glowa boli

hey

Wróciliśmy z kina z Marmaduka filmu o naszych dogach niemieckich.
Uśmiałam się do łez, naprawdę polecam:-)

Poszliśmy jeszcze na zakupki i kupiłam sobie książkę " Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały. Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły" Adele Faber i Elaine Mazalish.
Dam znać jaką mam opinię i czy polecam.

A teraz piekę zapiekankę, którą przygotował mój teśc na nasz powrót z kina.
Kochani są:tak:

hey

Wróciliśmy z kina z Marmaduka filmu o naszych dogach niemieckich.
Uśmiałam się do łez, naprawdę polecam:-)

Poszliśmy jeszcze na zakupki i kupiłam sobie książkę " Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały. Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły" Adele Faber i Elaine Mazalish.
Dam znać jaką mam opinię i czy polecam.

A teraz piekę zapiekankę, którą przygotował mój teśc na nasz powrót z kina.
Kochani są:tak:

mARZYCIELKO SUPER,ZE WYJSCIE DO KINA SIĘ UDAŁO:) a CO DO KSIĄŻECZKI TO MAM TAKą samą i podczytuje od czasu do czasu.....mi sie bardzo podoba....a tą książeczkę kupila kiedys moja mama jak my z bratem mieliśmy okres "buntu" :p hahaha kto by pomyśał ,ze mi tez sie przyda:p haahaa
Dzisiaj było u nas pieknie....siedziałysmy na dwórku ile sie dało,,,KTO WIE CZY NIE OSTATNIE TAKIE CIEPLE DNI....
A jutro jedziemy na zakupki do Galerii...głównie dla malutkiej naszej.....jakies buciki, kurteczka ,zresztą zobaczymy co bedzie.... JA rozejrzę się za kurtką dla sibie też...taką ala skórkę bym chciała....butki zamówiłam ostatnio sobie na obcasiku i teraz kurteczki nie mam do nich ....ciekawe czy bede w nich w ogole chodzic:p hahaha
miłej nocki kochane:* do juterka;*

Ostatnia edycja:
dzien dobry mamusie!:)
wczoraj u nas był piękny dzień, słoneczko świeciło ..było tak cieplutko ach jak wspaniale!!..mam nadzieje ze dzis bedzie podobnie!!
Kurde bierze mnie jakies przeziębienie chyba:(
Marzycielko super ze randka z mężusiem się udała!! ps pochwal się przepisem na zapiekenkę!!!:)
Kokusiu jak bluzeczki?? kupione??:)
Kanuśka udanych zakupow!!

A my wczoraj wieczorkiem mielismy niespodziewanych gosci, posiedzielismy przy winku , obejrzelismy filmidło , poplotkowalismy ..... i po 24 poszlismy spac... dla mnie to wyczyn ....ostatnimi czasy juz o 21 30 leże w łóżku..... ale wstyd hihihi

udanej niedzieli kochane!!

Madziu przepisik na Musake zostawiła dla Ciebie wiesz gdzie!!:)

Hey Kochane

A moje dziecko też bierze przeziębienie ale na razie leczymy się wapnem i Ceruvitem.
Dzisiaj na obiad robię gyros z frytkami:-)
Pogoda też fajna ale co z tego jak Oli ma stan podgorączkowy i z nią nie wyjdę :-(
No nic najwyżej ja poczytam a Oliwia pobawi się z tatą.

Jak teściowa prześle mi przepis to wam dam:-)
A ja zamówiłam parę fajnych ubranek na allegro.
Zaraz wkleję na zakupy.

reklama
Bartka też zlapał w piątek katarek , ale dostał 2x nurofen + 3x dziennie nasivin i już prawie po katarku :tak: to dobrze, bo w tym tygodniu zaczynają nam się zajęcia na basenie.

A ja muszę się pochwalić że wczoraj byliśmy na turnieju strzeleckim i zdobyłam 5 miejsce :tak::tak::tak::tak: na około 50 osób :tak: ( faceci i babeczki liczeni byli razem, więc tym bardziej się cieszę że strzelałam lepiej niż niejeden facet :-p ):-D
Udało mi się bo było nagradzanych pierwszych 5 miejsc :-D co roku mamy taki turniej we wrześniu :tak:

Do góry