reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie śliczne :)
U nas pada, a my przeziebieni wszyscy.
Igusińskiemu lewa dolna piątka się wybiła :) Aż nie chce mi się wierzyć, że takie duże dziecię już mam.

reklama
Dziewczyny zatrzymajcie ten deszcz u siebie tak do 14 żebym zdążyła przyprowadzić dziecko ze szkoły

Kokusia robi się!!!

Dzięki za słoneczko ale nadal u nas leje:-(
A u lekarza byłam po receptę.

Oliwia znowu buczy .Już mam dość!!!:wściekła/y:

Marzycielko u mnie jest to samo, młody kwęka i krzyczy o wszystko. Nie taka piosenka, wzięłam nie to auto, źle przekrojony chleb, zły kolor talerzyka. Dostaję na głowę.Ale co zrobić. Mam nadzieje, że mu to szybko przejdzie...

Marzycielko u mnie jest to samo, młody kwęka i krzyczy o wszystko. Nie taka piosenka, wzięłam nie to auto, źle przekrojony chleb, zły kolor talerzyka. Dostaję na głowę.Ale co zrobić. Mam nadzieje, że mu to szybko przejdzie...

Eh taki okres mają teraz.
A w dodatku leje i nie ma jak wyjść na dwór dlatego po południu skoczymy z M. i Oli do jakiejś sali zabaw.
Przynajmniej spożytkuje energi trochę.:tak:

WITAM MAMUŚKI:)

Chorowitkom zyczymy zdrówka....u nas katarek lepiej,ale zaczyna sie Mari "odrywac" i kaszelek do tego....jutro lekarz murowany....odebralam juz wyniki posiewu,ale nie załapałam sie do mojej lekarki na dzis.....

Poza tym mała sie slini jak szalona,wiec chyb a ida piateczki dolne....ma strasznie napuchniete....

Agaciuzycze udanego wypadu.....zazdroszcze wyszalejcie sie za nas tez:p hahaha

A ja sie dzisiaj tak pokłócilam z mezowym,ze do pracy wyszedł juz po 11....nie wiem nawet kanapek nie zabrał....dupek jeden...:(

u nas na szczescie jest słoneczko wiec wysyłam do deszczowych miejsc:)

buziackzi:* Marzycielko tez zazdroszcze takiego mijesca do zabaw dla dzieciaczków.....

Cześć dziewczyny

U nas tez pada od rana, w domu zimno jak w zimie i nawet pranie nie chce schnąć :baffled:.
Dobrze że zaczęły się te seriale to mam co oglądać a nie same powtórki :-D U mnie na szczęście Maja nie marudzi (żebym sobie nie wywołała :-D) ale życzę mamusiom cierpliwości.
Kana szkoda życia na kłótnie :-)

reklama
U nas leje..mam nadzieje że Marzycielka przynajmniej ma słońce:-p:-p:-p:-p

Zdróweczka dla chorowitków

Agacia udanego wypoczynku, wyślij nam trochę słoneczka:tak::tak::tak:spakowani już????

Do góry