Pycoilku i Madzienko i Kokusiu jak mogłyście Tygrysa podejrzewac o takie rzeczy!! olaboga Filipek jeszcze troche pozostanie jedynakiem
Fifi na fotkach wygląda jak aniołek przydałaby mu się taka śliczna siostrzyczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pycoilku i Madzienko i Kokusiu jak mogłyście Tygrysa podejrzewac o takie rzeczy!! olaboga Filipek jeszcze troche pozostanie jedynakiem
He he u nas tak samo. Pobudka między 5 a 6. Mleko, przebiórka i ja się kładę na kanapie u Jaśka zamykam pokój żeby mi nie wyłaził na całe mieszkanie i bawi się w swoim pokoju. A ja dosypiam czasem nawet do 9 Oczywiście dzieć stale coś chce a to klocków nie może rozłączyć a to jakieś pudełeczko otworzyć a to powiedzieć co to za zwierzątko w książeczce. Najgorsza jest ksiązka o zwierzątkach Jasiek przerzuca kartki i pyta: a to? a to? a to? To ja mówię że kotek na co dzieć "a jak?" w sensie jak robi kotek to ja że miał. i tak dalej wszystko w pół śnie
No na zakupy też , ale wstyd się przyznać, jeszcze nie byłam... Więc cel turystyczny też jest. Co prawda tylko kilka dni będziemy, ale zawsze
hey
Ale macie fajnie laseczki z tymi wyjazdami ehh
A mi dzisiaj mężowy zrobił prezent i pół dnia na zakupach spędziłam.
Jestem szczęśliwa ale głowa mnie już boli z tego latania po sklepach.
Moja Oli ma bunt 2 latka na 100 % ale i tak nie jest tak nie grzeczna jak kilka znanych mi dzieciakiów.
A ja się szkoły nie mogę doczekać.
Zaczynam 2 października i przez 3 dni mam taki zarąb, że hej ale dla mnie to fajna sprawa.
Dziewczyny, których dzieci chodziły na basen w ubiegłym roku - kontynuujecie zajęcia?
My tak, ale idziemy na inny basen , tzn szkoła nauki pływania ta sama, ale oni w kilku miejscach prowadzą zajęcia, a tam gdzie chodziliśmy to tylko na 8 rano w sobotę, średnio mi się chce wstawać zimą o 6 rano i jechać tak wcześnie na basen ;p
więc bedziemy jeździli 10km dalej ale za to w czwartkowe popołudnia
Marzycielko ja też do szkoły się zapisałam, ale zajęcia dopiero pod koniec pazdziernika zacznę... Też nie mogę się doczekać!
Marzycielko ja też do szkoły się zapisałam, ale zajęcia dopiero pod koniec pazdziernika zacznę... Też nie mogę się doczekać!
Fifi na fotkach wygląda jak aniołek przydałaby mu się taka śliczna siostrzyczka
ajjj, to ja się wstydzę, bo również nie byłam jeszcze