Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja mojego diablika musiałabym pasami wiązać, żeby wysiedział gdzieś... ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane jak macie ochote i chwilke czasiku to prosimy o głosiki
https://www.konkursbobofrut.pl/przegladaj-zdjecia/zestaw,1717.html
z góry dziekujemy:*
ja mam sposob na mojego diabelka zrobilam koncik kary czyli postawilam w rogu krzeselko i jak nabroi ma tam siedziec dopuki mu nie powiem zeby zszedl (okolo 2 min) no i DZIALA naprawde maly zrobil sie spokojniejszy i jak nabroi to juz sam tam siada... a wyczytalam to w jednej ksiazce nie pamietam autora... ale mi sie wydawalo ze troche jest za maly na takie cos ale zadzialalo i sie bardzo ciesze bo maly przynajmniej sie boi bo wczesniej to nawet krzyki i strasznie nie pomoglo a to tak wiec radze ci sprubuj z poczatku bedzie schodzil ale ty musisz byc stanowcza i sadzac go tam a jak bedzie plakal i sie zanosil placzem to mu powiedz ze jak sie nie uspokoi bedzie jeszcze dluzej tam siedzial... u mnie dziala...
zagłosowaneKochane jak macie ochote i chwilke czasiku to prosimy o głosiki
Jakos sobie nie wyobrażam, żeby moje dziecko chciało siedzieć w koncie. A po drugie czy w ogole zrozumie za co tam siedzi i że to dla niego kara. czy takie dziecko w ogole zrozumie co to kara ?ja mam sposob na mojego diabelka zrobilam koncik kary czyli postawilam w rogu krzeselko i jak nabroi ma tam siedziec dopuki mu nie powiem zeby zszedl (okolo 2 min) no i DZIALA naprawde maly zrobil sie spokojniejszy i jak nabroi to juz sam tam siada... a wyczytalam to w jednej ksiazce nie pamietam autora... ale mi sie wydawalo ze troche jest za maly na takie cos ale zadzialalo i sie bardzo ciesze bo maly przynajmniej sie boi bo wczesniej to nawet krzyki i strasznie nie pomoglo a to tak wiec radze ci sprubuj z poczatku bedzie schodzil ale ty musisz byc stanowcza i sadzac go tam a jak bedzie plakal i sie zanosil placzem to mu powiedz ze jak sie nie uspokoi bedzie jeszcze dluzej tam siedzial... u mnie dziala...
Zagłosowane.Kochane jak macie ochote i chwilke czasiku to prosimy o głosiki
Jakos sobie nie wyobrażam, żeby moje dziecko chciało siedzieć w koncie. A po drugie czy w ogole zrozumie za co tam siedzi i że to dla niego kara. czy takie dziecko w ogole zrozumie co to kara ?
Zagłosowane.
Witajcie kochane
Już nas coraz mniej tutaj zagląda. A pamiętacie jak było 1,5 roku temu, że pisałyśmy po 50 stron dziennie
Dzisiaj idę do fryzjerki zrobić ze soba porządek .