reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej!
U nas wszystko dobrze, ja dzisiaj po ostatnich egzaminach jutro już będę znała wyniki więc super a popołudniu wybieramy się do teściowej.
Na stażu super tylko zapiep,,, jest i już mi nogi wysiadają ale za kilka dni na pewno się przyzwyczaję.

kakusia zdrówka dla Natalki

Pyciolku ja uważam że ślub kościelny ma się jeden więc jest to na tyle wyjątkowa okazja żeby mieć prawdziwą suknię ślubną a wybór jest ogromny więc na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie

reklama
Hej

Mam w miare dobre wieści. Dwie panie doktor nie wysłuchały żadnych szmerów na serduszku. Jedna mi dała nr tel do pana doktora , który robi echo serca, gdybym chciała jeszcze się upewnić, ale Mati musi przy tym badaniu leżeć , a z tym będzie problem , więc dała mi recepte na cos uspokającego. Narazie dam sobie spokój z tym i w pierwszej kolejności nas czeka operacja. W poniedziałek zadzwonię do hirurga, żeby się umówić na wizytę.
Powiem Wam, że z Mati do wstyd iść do lekarza, taką histerię robi, że nawet na wagę nie można go wsadzidz, a już nie mówić o zbadaniu, czy żeby się położył :szok:, no po prostu nic nie może zrobić. Płacze tak jakby obdzierano go ze skóry.

Kokusia zdrówka dla Natalki.

Darina powodzenia na stażu.

Pyciolku ja bym ubrała suknie slubną (przecież jie musi to byc jakaś wielka na podwójnym pole :-D), a jak nie chcesz slubnej to jakąś skromną, prosta sukienkę, długą, kwiatek we włosach, malutki bukiecik i będzie ekstra.

U nas od czwartku prześliczna pogoda, piękne słońce, wręcz upalnie.
Musiałam małemu uzupełnic garderobę, buciki mu kupiłam (sandałki), bluzeczki na krótki rękaw, body, piżamki, spodnie dresowe (jeszce jakieś jeansy muszę kupić)

Miłej niedzieli :tak:

dzien dobry:-)
Kolejny dzień przepięknej pogody:-)aż miło....;-)
Alex jest łobuzem jakich mało.moja mama z moja siostra i rodzinka byli u nas na grillu na działce i widzieli jaki jest nasz syn.W szoku ciężkim były...a on ma tylko 18 miesięcy-co będzie potem ,pociesza mnie mama:szok::eek:ma takie pomysły,że włosy dęba stają:dry:
Byliśmy wczoraj na pierwszych naukach,naprawdę jesteśmy zadowoleni,księdzu na 6-stkę normalnie:tak:
Darinko powodzenia na stażu.
Agaciu ja narazie póki co mam ciuszki dla małego jeszcze z Irlandii więc nie będę szaleć...:cool2:ma tego tyyyyle:dry:
Tygrys ja wciąż czekam na zdjęcia:eek:

u nas krzyki i wrzaski sa równiez:no:najgorsze jest to ze zaczyna bić:dry:i nie wiem jak to mu wytępić:sorry2:

całe szczęście bicoe jeszcze u nas nie wystepuje, ale te jego histerie są tak uciążliwe, czasami mi wstyd, chce go zabrać do domu to kwiczy i się wyrywa, czegoś nie dostanie to tak wrzeszcy ze uszy bolą :no:

Witam pierwsza
U nas dzisiaj deszczowo i coś spac od rana nie mogłam. I oczywiscie od rana tvn 24 i patrze co sie dzieje, współczuję tym ludziom strasznie, ciężko i sie bedzie po tym wszystkim ogarnąc:-(

Agaciu, superowo, że takie dobre wieści, niepotrzebnie martwiłaś sie na zapas. a to, że Mati zbójek, to sie nie martw, już Madzia go nauczy porządku.;-)

Darina, trzymam kciukasy za wyniki, napewno będzie ok.

Pyciołku, fanie, że Ksiądz Wam sie fajny trafił, to i miło na nauki chodzic.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam;
u nas też słonkoi za chmurami się schowało i kropi...
Iggy strasznie w nocy gorączkował :( Po południu do lekarza idziemy, bo już podałam całą dozwoloną dawkę nurofenu...

Do góry