reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas po wczorajszej burzy tak zalało windy że zadna z 3 nie działa. I dymanko z 13 piętra. A niektórzy to i z 18.
My jutro jedziemy do mamy - jak nie naprawią wind to będziemy z tego 13 z walizkami, wózkiem i Jaśkiem dymać po schodach:sorry2:

A ja sobie właśnie popijam zimnego Desperadosa :-) Jeszcze mam dwa więc jak ktoś się nie boi na 13 na piechotkę to zapraszam ;-):-p

reklama
dzien dobry kochane:-Dja dopiero wstałam:-D
móje chopki pozwolili się wybyczyć za wszystkie czasy:-Djuż mi głupie więc zrobię chociaż śniadanie:-Dhahahha
viwe Wy tez niedługo się obrączkujecie.Powiedz mi proszę w co masz zamiar się ubrać,bo z tego co kojarze to macie cywilny.Nie mam kompletnie pojęcia co ja mam zarzucić na siebie bo w sumie bierzemy kościelny.Tylko naprawdę dla najblizszej rodzinki,potem tylko do lokalu na jedzonko,torta,szampana i po prezenty:szok::-D:-D
Kokusiu nie zazdroszczę burzy,ja to się panicznie tego boje jak nie wiem co:zawstydzona/y:
Agaciu bede trzymała kciuki:)

pyciolku-ja mam sukienkę ecru (chyba tak to się pisze...:confused:). Wstawię zdjęcia, ale nie dzisiaj, bo zaraz wychodzę. Mam zamiar dzisiaj poszaleć na zakupkach, a młodego zawożę do babci :-)
Na Twoim miejscu włożyłabym suknię ślubną-to możesz tylko raz w życiu. Ja kiedyś miałam białą....

A tak w ogóle to dzien dobry..... i zarazem do widzenia :-D

jeny dziewczyny czy wam tez to Niagaro tak zamula???? mnie okropnie ale to nie jest wina szybkosci netu gdyz filmy ogladam a sama muzyka to powinna smigac jak nie wiem co a tutaj dupa;/

Witam piątkowo z pracy
Pogoda cudna u nas juz od wczoraj, chyba przywieźliśmy ją z heide parku, bo tez było cudnie. Chociaż jak tam dojechalismy to padało i zapowiadało sie nieciekawie, ale potem jak sie rozpogodziło, to juz cały dzień świeciło słonko. Wybawiłam sie jak dziecko, było super, świetnie, cudownie, mimo, ze wracałam cała mokra, bo na koniec zafundowaliśmy sobie z dzieciakami bitwę wodną na statakach pirackich, naprawdę było bosko i ledwo wróciłam, a już chciałabym znów pojechac.
Wczoraj też miło spędziliśmy dzień, najpierw tradycyjnie poszliśmy na procesje, potem na obiadek i lody nad morze. Tylko Madzia trochę narozrabiała w restauracji, najpierw spadła z krzesła, więc jak płakała to dałam jej popc żeby sie uspokoiła, rzuciła się na to picie, a za chwile puściła na mnie pawika.:zawstydzona/y:

hihi ... Mati jak jedzied w odwiedziny do jakies dziewczynki to sie lalkami bawi, a tatuś za nim chodzi i mówi : " Synek przecież Ty chłopcem jesteś, proszę Cię zostaw tą lalke " :-D A ja pękam ze śmiechu.
Super, będzie dobrym tatusiem i będzie pomagał Madi przy dzieciakach

No u naslaleczka na topie jest od wczorajwczesniej byla taka inna,ale jej odpadła głowka...i Mari powiedziala lala bam i od tej pory jakby jej nie bylo...;P najlepsze jest jak wlaczy w raczce,ze lala placze to ona tez zaczyna plakac, robi podkówke i taka minusie slodka......,ze az ja sie rozklejam....
Słodka Mari:-)

Moja Zuzia dostała od babci żelazko na dzień dziecka:) Teraz prasuje sobie wszystko:)
Nie wiem czy wam mówiłam...moja Zuzka rozgadała się na całego....najnowsze słówko to AUTO i mówi je bardzo wyraźnie i tak jak powinno się mówić.
No to super, teraz już szybko pójdzie i rozgada sie Zuzolek na całego

Sluchajcie okazalo sie,ze dobrze wypelnilam pita,bo przyszedl nam zwrot....oj zdolna bestia ze mnie:p hahhaha
(nie ma to jak samo uwielbienie)
Gratulation, ja się sama za to nie biorę, ale zwrot tez już dostałam i już nawet straciłam

już jestem spoko loko:-D

no więc tak...
bylismy w kosciele i zaklepalismy sobie temin ślubu na 21 sierpnia 2010:-):-):-):-):-)
Gratuluję, ale przetrzymałaś dziewczyny w niepewnosci. Nowy suwaczek śliczny

U nas po wczorajszej burzy tak zalało windy że zadna z 3 nie działa. I dymanko z 13 piętra. A niektórzy to i z 18.
My jutro jedziemy do mamy - jak nie naprawią wind to będziemy z tego 13 z walizkami, wózkiem i Jaśkiem dymać po schodach:sorry2:
Zarypiście macie. ja ledwo na 4 piętro u abci się wtaczam, a o 13 to już nawet nie myślę:szok:

Mam zamiar dzisiaj poszaleć na zakupkach, a młodego zawożę do babci :-)
Udanych zakupów, szalej ile wejdzie

Witam
Ja tez już zaliczyłam zakupy, a dokładnie kupiłam reklamówkę majteczek bo już nie miałam w czym chodzić i zajrzałam do H&M gdzie kupiłam dla Majusi sweterek i buciki. Chciałam jej kupić jakieś spodnie dżinsowe ale już mi czasu nie starczyło.

Pada i pada. Dobra zabieram się za naleśniki bo same się nie usmażą :confused:

witajcie;)

myśmy dzisiaj mieli tyylleee do załatwienia a w sumie wyszło na to ,że załatwiliśmy nic:eek:.Jedyne co załatwiliśmy to to ,że jutro na 16.00 idziemy na pierwsze nauki przedmałżeńskie:-)
a teraz muszę zrobić z 300 km by pozbierac wszystkie potrzebne dokumenty.:dry:
Mój D tez nie załatwił wizyty u lekarza,bo przeciez nasze przychodnie mają dzisiaj dzień wolny:dry:
Blizniaczku fajnie,że tak miło i intensywnie spędzacie czas:tak:
Zanplo zazdroszczę zakupów,kiedy ja się w końcu gdzieś wybiorę...:eek::sorry2:

Witajcie. My się od wczoraj męczymy z potworną gorączką i Nati. Byliśmy dzisiaj u pediatry i dwa zęby wychodzą do tego gardło trochę zaróżowione. Powinniśmy też zrobić badanie moczu ale dzisiaj laboratorium zamknięte. Więc dostaliśmy na wszelki wypadek receptę na antybiotyk jakby się w trakcie weekendu pogorszyło to mamy wykupić a jak nie to tylko obserwować. Narazie przerwa między kolejnymi czopkami przeciwgorączkowymi wydłużyła się z 3 godzin do 5.

reklama
Witajcie;
u nas dzisiaj znowu słonko :D. Iggy zrobił mi o 5 pobudkę! I Co chwilę do drzwi podbiega, że dada chce iść ;/

Kokusiu zdrówka życzę. Mam nadzieję, że wszystko szybko minie.

Do góry