reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

nie no Pyciol gtatulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochana Ty bierzes slub w ten sam dzien i miesiac co ja!!!!!!!!!!! ja tez 21 sierpnia hihiih tylko 2008- czwartek bo to tak na szybko w ciazy bylo hihih co do kreacji to ja proponuje jakas zwiewna biala albo ecru kiecke ale taka prosta bo koscielny to raz w zyciu niby a potem bedziesz zalowac ze kiecy juz nie wlozysz hihihi ja przy cywilnym mialam wrzosowa ale przy koscielnym to sobie taka prosta ecru sprawie bez zadnych udziwnien!!:)
buziole moja najdrozsza jeszczwe raz i gratulacje:)

hihihii Tygrys widzisz jak się wydajemy za mąż:-D:-D:-Di napewno nie zapomnij o moim ślubie,bo Ty wtedy bedziesz miała rocznice...no właśnie ja szukam czegoś prostego,skromnego....właśnie ecru:-DTygrys Ty mi z ust chyba czytach czy jak:eek::-Dtzn z mysli:-pdo tego jakies ładne buciki i skromniutki bukiecik...:-pTygrysie nie chcę nic mówić ale nigdy nie wrzucałaś jeszcze zdjęć z cywilniaka mimo,że była taka akcja w zeszłym roku,że dziewczyny wklejały zdjątka ze ślubów...dawaj szybko fotki :-p:-p:-p

reklama
hihihii Tygrys widzisz jak się wydajemy za mąż:-D:-D:-Di napewno nie zapomnij o moim ślubie,bo Ty wtedy bedziesz miała rocznice...no właśnie ja szukam czegoś prostego,skromnego....właśnie ecru:-DTygrys Ty mi z ust chyba czytach czy jak:eek::-Dtzn z mysli:-pdo tego jakies ładne buciki i skromniutki bukiecik...:-pTygrysie nie chcę nic mówić ale nigdy nie wrzucałaś jeszcze zdjęć z cywilniaka mimo,że była taka akcja w zeszłym roku,że dziewczyny wklejały zdjątka ze ślubów...dawaj szybko fotki :-p:-p:-p
lo matko nieeeeeeeeeeeeeeeee bo byŁAM GRUBA I WYGLADALAM JAK PULPET!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::eek::cool::sorry::sorry::sorry::sorry::-D:zawstydzona/y:
PS pYCIOL MY TO PRAWIE JEDNOSC DLATEGO MYSLIMY PODOBNIE:-D:-D

Witajcie, u nas dzisiaj upalnie i słonecznie wiec znowu wysyłam promyczki....po mojej wczorajszej wysyłce słoneczka miałam burze i ulewę mam nadzieje że dzisiaj nie zabierzecie mi wszystkiego słoneczka:-D:-D:-D

Dziewczyny trzymajcie za nas jutro kciuki o 10:10 i o 17:00, żeby wszystko było dobrze, po południu jedziemy do mojej siostry , więc już później nie zajrzę do was, dopiero jutro wieczorem.

Agacia kciukaski mocno zaciśnięte!!!!!

Myślicie że nikt się nie obrazi jak w święto włączę odkurzacz???

Ja tez nie pogniewam sie:-D:-D:-D:-Dja juz pranie zrobilam i suszy sie...bo trzeba korzystac z pogody:tak::tak::tak::tak:

Pyciol
ja tez na koscielny proponowalabym jakas bialą albo ecru sukieneczke

Tygrys Ty pulpet....niemożliwe pokaż!!!!!

Tygrys nie gadaj głupot tyylko wstawiaj fotki:growl::evil::hmm:
Madzienka ale Wam pogoda dopiduje...pozazdroscić.u nas niby nie pada.ale jakos tak smutno jest:dry:
Słyszałyscie o kolejnej fali na Wiśle w Sandomierzu,która ma przyjść jutro?:eek:masakra

Pyciolku GRATULACION:)no superańskie wieści:)

u nas dzisiaj piekna pogoda...spacerek murowany....to moje malenstwo marudzi i marudzi.....dosala pracetamol w syropku i ladnie zasnela....meczy sie bidulka z katarkiem,moze ja tez glowka boli i jest taka maraudna...

śviskam wszystkie;*

Madziu dziekujemy i róweniąz zyczymy Juleczce zdróweczka:*

Ostatnia edycja:
Kanusia my tez męczymy się z tym katarkiem, juz sama nie wiem jak Julci pomóc...
Zdróweczka dla Mariczki....

Pyciołek nowe suwaczki...pieknie

Przyznać się kto mi pozazdroscił pieknej letniej pogody:eek:...własnie burza przegoniła nas z placu zabaw:-:)-:)-(

Pyciolku super wiadomość, gratulacje, teraz będziesz miała się czym zajmować przez te 3 miesiące :-). To co, że mały ślub, ja i tak ubrałabym suknię, nie musi być wytworna, ale w odcieniach bieli i długa.

Słuchajcie własnie przeszła nad Rzeszowem taka nawałnica, wode mieliśmy już pod domem, ale przestało padać i studzienki jakoś ją wciągnęły, ale pod Rzeszowem podobno katastrofa, wszystkie jednostki straży pojechały na ratunek ludziom. Niech już się to wreszcie unormuje, bo za chwile to nawet tutaj nie będę się czuła bezpiecznie.
Godzina i takie straty.

Byliśmy dzisiaj na kilku spacerkach i wypróbowaliśmy w końcu fotelik, Maja była bardzo zadowolona to chyba się spodobało.

reklama
Do góry