reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko a podajesz mu na zmianę z paracetamolem? Ja Nati dawałam tak żeby odstęp między kolejnym czopkiem było nie mniej niż 3 godziny i podawałam wymiennie nurofen z paracetamolem.
U nas jednak skończyło się antybiotykiem ale na szczęście już drugą dobę nie ma gorączki.

Agaciu cieszę się że z serduchem oki i trzymam kciuki za operację

reklama
Zrobiła się pogoda i wszyscy pouciekali :-), nie dziwię się bo my wczoraj cały dzień spędziłyśmy na podwórku, to samo przez weekend, chociaż jak jest bardzo gorąco to siedzimy w cieniu na balkonie.

Iggy chyba lepiej, tzn. gorączka minęła, ale rozwolnienie jest nadal. I jakaś tajemnicza krosta mu wyszła na rączce... Mam nadzieję, że to nie ospa ;/

Zapominajko mojej sasiadki pode mna maly tez ma jakiegos wirusa.....wymiortowal strasznie, rozwolnienie i goraczka.....przechodzi mu juz,ale przez 2 dni trzymalo.....lekarka mówila jej ,ze jakies wirusisko jest w powietrzu ,bo coraz wiecej malych pacjetow z tym ma.....moze Igus podobnie....

A tak poza tym to witam:)

Aj nie odzywalam sie,bo mielismy dlugi weekend pelen wrazen....codziennie gdzies byllismy:p

W piatek jechalismy pociagiem do mojej babci do sopotu i do galerii na male zakupki dla niuni.....kupilismy takie super ogrodniczki krotkie, krotkie psodenki, takie superasne pumpy-alladynki dresowe, bodziaczki i skarpetusie..... powklejam zdjateczka jak bede miala czasik:)

Agaciu zdrówka dla małego, ja wiem,ze wszystko sie uda....bądz dzielna!!!!!!!!!!!!

i kurcze nie wiem co wiecej mialam napoisac....

ściskam wszystkie mocko mcoko:* i zycze duuuuuuuuuzo sloneczka;*

Hej

Na piatek jestem umówiona z małym do chirurga. Mam nadzieję tylko, że nas nie wezmą do szpitala na weekend.

Piękna pogoda u nas , całymi dniami przesiadujemy na dworze.

Kobitki co się z Wami dzieje??????????????

Jezusie pustki straszne.....zapowiadająę dzisiaj mega upały tak więc spacerkowanie i opalanko murowane:)

ściskm Was wszystkie.....u nasjeszcze meczymy sie troszku z katarkiem,. teraz bardziej u mnie niz u Mari,ale jest....:/

milego dzionka kochane;*

a to na poprawę humorku:)

14212939184667b631c886c.jpg

cześć!:)

Olciaa mam do Ciebie pytanko:)
jak wygląda u Was ta bawialnia dla dzieci do której zabieracie Bartusia?jaki to jest metraż i jakie są ceny za wejście?i jak długo już to działa?

miłego dzionka i duzoooo słoneczka;p

Cześć dziewczynki!

U nas piękna pogoda...od rana upał...
Fajne buciki kupiłam przedwczoraj dla Zuzi z firmy EMEL i jedne z Bartka takie sandałowate półbuty... Także mozemy biegać:)
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku i jestem po prostu wykończona tym upałem! Jeszcze mądra mamuśka się w czarnej bluzce wybrała :-D:szok:

reklama
cześć!:)

Olciaa mam do Ciebie pytanko:)
jak wygląda u Was ta bawialnia dla dzieci do której zabieracie Bartusia?jaki to jest metraż i jakie są ceny za wejście?i jak długo już to działa?

miłego dzionka i duzoooo słoneczka;p

Coś czuję ze Pyciol chce otworzyć interes;)
W ogóle Pyciolku śniłaś mi się w czerwonej sukni ślubnej i z butelką mleka w ręku:)

Do góry