reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj zycze ci tej pogody tygrysku i sobie przy okazji tez :-D bo moj mezowy tez ma wolne do poniedzialku i mozna by bylo cos fajnego porobic a tu sie chyba nie zapowiada bo u nas leje:wściekła/y:

to teraz trzeba jakies czary odprawic aby pogoda byla:-D u nas lało rano i tak pochmurno i wietrznie bylo a pozniej sie wypogodzilo i piekne sloneczko wyszlo wiec mam nadzieje ze jutro to juz samo sloneczko do nas zawita:tak::tak::tak::tak:

jeny pije piwko i juz mi błogo jestttttttt:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Co do Niagaro...to mi udalo sie wejsc na stronke z tym ich loginem i haslem, pozniej dołącz do Niagaro...udało sie ale co mam dalej robic nie wiem...nic za swoja kase nie mam zamiaru kupowac, cos udalo mi sie posluchac...ale gdzie ta ankieta to nie wiem:no::no::no::no::no::no:beznadziejna ta strona albo ja jakas ciemna jestem

reklama
Do góry