mamusia2008
mamusia Karolinki
Gratulacje mamusiuzdolna bestia z Ciebie
![]()
Mamusia, gratuluję za całego serducha
Mamusia gratulacje ogromne!!!!!
dziekuje bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje mamusiuzdolna bestia z Ciebie
![]()
Mamusia, gratuluję za całego serducha
Mamusia gratulacje ogromne!!!!!
Mamusiu gratulacje !!! fajny taki tytuł
Jedziemy dzisiaj po siatkę na balkon bo mam tak szerokie dziury w barierce, że Maja się przez nie zmieści, więc trzeba to jakoś zabezpieczyć. Narazie wstawiłam bramkę w drzwiach więc nie wyjdzie, ale jak będzie cieplej i będzie chciała wychodzić to trzeba coś zrobić. Wczoraj było pieknie, a dzisiaj już cos sie popsuło i od rana niebo zachmurzone. Jadę kupić jakieś bluzki, mam nadzieję, że coś mi się spodoba.
My mamy loggię zabudowaną na 13 piętrze więc nie ma szans żeby Jaśkowy wypadł. W weekend wysprzątaliśmy tam wszystko i kupimy Jaśkowemu na balkon piaskownicę. Nie wiem czy nie będę tego żałowała jak zacznie mi przynosić piasek do domu - ale zobaczymy![]()
Mamusiu gratulacje !!! fajny taki tytuł![]()
Troszkę Was poczytałam,ale nie za dużo
Mamusiu GRATULACJE MOJE OGROMNEZDOLNA KOBITKA Z CIEBIE TO FAKT
![]()