Myszqa
Fanka BB :)
A co to jest ta loggia ????
Takie cóś. Tylko tu jeszcze przed sprzątaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co to jest ta loggia ????
Takie cóś. Tylko tu jeszcze przed sprzątaniem
A my niedługo wybiermy się na szczepienie to obowiązkowe i na czwartą dawkę pneumokoków.
My zaś z D liczymy na to,że zostana z Małym w sobote wieczorkiem,bo chcemy iść potańczyć:-)
Nie ma nic za darmo
Witam mamuśki kochane
Troszkę Was poczytałam,ale nie za dużo
Mamusiu GRATULACJE MOJE OGROMNE ZDOLNA KOBITKA Z CIEBIE TO FAKT
U nas wszystko gra to znaczy nie gra,albo inaczej.....hmmmm nic się nie zmieniło.....przynajmniej jeżeli chodzi o mojego "współlokatora",a poza tym to chyba dobrze.....poki co w oltka nie wygrałam,ale próbujemy zawzięcie hahahha
Mariczka spi to mam troszke czasu na kompa, chociaż ostatnio jest tak intensywnie okupowany przez mojego brata,że nie mam nawet czasu poczty sprawdzić....
Nasz łobuz lata wszedzie jak szalony.....o 8 rano od razu po przebudzeniu idzie na przedpokój bierze buciki i kurteczke kładzie na kanape w pokoju i krzyczy dada-mumu....dada buju buju po przetłumaczeniu......no i koniec Mari już wychodzi, gdzie ona myślami już jest na huśtawkach.....hahahaha
Jest pocieszna na maksa...ale ma tez swoje chimery.....czasem jak zacznie tupac i krzyczeć to cały blok na bacznośc stoi.....ale wlaczymy z tym po swojemu.....
Teraz czekamy na piękna pogodę i słoneczko i do piaskownicy....bo z nije to Mari tez najlepiej by nie wychodziła......
Oj kobitki moje brakuje mi pisania z Wami....nie obiecuje,ale postaram się częściej zaglądac, bo się mnie w końcu wyrzekniecie;P hahahha
ściskam mocko mocko;*:*:*
to jsię bedzie działo
Mamusia to i ode mnie jeszcze raz GRATULACJE!!!!!
Cześć dziewczynki:-)
Mamusiu GRATULUJĘ PANI DOKTOR:-)
Cześć dziewczynki:-)
Wy mnie jeszcze pamiętacie??
U nas wszystko dobrze.Sprawa z kredytem nie długo dobiegnie końca i będziemy mieć spokój.Mariusz nie jeździ już do Tunezji,bo zmienił pracę na inny dział:-) Także mam go w domku:-) Postanowiliśmy nie długo postarać się o drugiego dzidziusia także dam znać jakby coś się działo;-)
Ollcia te sztachety na balkonie wyglądają bardzo fajnie Nas osiedlu na którym wcześniej mieszkaliśmy wszyscy sobie takie robili.I dziecko też już ma bezpieczne miejsce My teraz na szczęście mieszkamy na parterze i mamy taras.Nie długo się ogrodzimy i już całkiem będzie można puścić Fabianka na dwór Ostatnio kupiliśmy mu piaskownicę w carrefourze.Jest w tej gazetce za 99,99 http://www.carrefour.pl/page/pl/tan...ywczy/gazetka-promocyjna/katcrfogrody/.Bardzo fajna
Myszqa ja bym się bała zostawić Fabiana samego w takim miejscu.Z tym co on cuduje to nic nie wiadomo.
Mamusiu GRATULUJĘ PANI DOKTOR:-)
kurcze my mmay jeszcze jakis belejaki balkon chyba przedwojennycaly zabity blacha...jedynie boki sa ze sztachetek blaszanychale od podstawy do momentu az zaczyna sie balkon jest z jakies 15 cm szparywiec wszycho bedzie lecialo na dół podejrzewami chyba najlepszy sposób to zakupić taki płotek niski z kołeczków ale nie wiem jak to się fachowo nazywa...ale co z górą?
może i racja...z góry coś musimy tez wyczynić bo naczej nidy rydy;/Pyciolku a nie bedzie Ci Aleks stawal na ten ploteczek....
My mamy balkon podobnie zabudowny jak Myszqa, no może trochę niżej szparę, bo za balkonem mamy na stale taka wielka donice i tam sadzimy kwiatuszki...hmmmm jak to wam wytlumaczyc