reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie mamusie;-)

my wróciliśmy dopiero dzisiaj z weekendu u babci:zawstydzona/y:odpoczęłam troszkę od mojego dziecia:zawstydzona/y::tak:byłam dzisiaj u fryzjera zrobić sobie grzywkę i podciąć włoski:tak:a w piątek mama mi ufarbowała włoski na jednolity kolorek:tak:
i cholernie tęsknie za moim D. nie wiem jak długo to jeszcze potrwa:zawstydzona/y::-(
No pokaż tą fryzurkę :tak:
Ja mojego męża widuję tylko rano, przez to jestem rozdrażniona , on jest zły, że ja jestem zła, więć między nami wieczne napiecie :-(Aż czasami życ się nie chce.
Druga :tak:
Łapie mnie jakieś choróbsko i humorek średniawy, bo gardło boli i zatkane zatoki,
pogoda piękna Pati wczoraj szalała w piachu, masakra z tym trzepaniem wszystkiego potem, a i tak wniosłam do domu poł piaskownicy :baffled: cóz taki los ;-)
myślę nad wiztą u fryzjera z Pati bo jej gzywka do oczu włazi ale sie boję czy się da dotknąć fryzjerce a ja tym bardziej nie mam odwagoi do niej z nozyczkami podejsc
Ja Matiemu już dwa razy obcinałam grzywkę, za pierwszym razem obcięłam ładnie ale za drugim tragedia :no:, nie dość, że za krótka to jeszcze krzywo :crazy:. Mąż chce iść z nim do fryzjera i go obciąż , ale ja nie chcę, bo ma takie sliczne blond włoski i na końcach robią mu się loczki :happy:, taki słodki aniołek :happy:
Mopku ja Martynie jak była mała to obcinałam grzywkę zawsze na bajkach a i tak czasem trzeba było na raty albo dokańczać na śpiocha. Natalce narazie nie mam co obcinać bo jej włosy z tyłu głowy rosną a grzywka prawie wcale:baffled:
Nooo Mateuszkowi rosną bardzo szybko, zarówno grzywka jak i tył.
Agaciu dzisiaj w tvn mówili o tych kwasach, o których pisałaś....więc jutro pewnie na stronie będzie materiał jakbyś dzisiaj nie oglądała:)
ooooo dziękuję ... muszę obejrzeć :tak:

Mamusiu ja też trzymałam kciuki :-)

Witam się

No ja już strój na komunię mam. Co prawda to nie do końca jak chciałam, no ale jest ok. Miały mi w DanHenie sprowadzić żakiecik do sukienki dzisiaj, ale pani zadzwoniła, że juz ich nie ma, że jedynie takie same ale rękaw 3/4, no ale nie zdecydowałam się na niego, bo jednak pogoda jest rózna, i to chyba jeszcze nie będzie takiego upału.

Mam do Was pytanie na zakupach.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wkurza mnie to forum:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
próbuję wysłać posta i mi cały czas pokazuje błąd. Wchodząc na wątek skrótami ostatni post widzę Agaci ale jak wejdę na główną stronę to jest jak wół że ostatni jest mój. Z góry przepraszam Was za zdublowanie. Jak już forum będzie działać tak jak należy to nadwyżkę postów usunę;-)

reklama
Do góry