reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny, zastanawiam się juz nad prezentami na dzień dziecka
dla swojego niuńka wiem co, dla 4letniego bratanka też, ale co kupić chrzesnicy w wieku naszych bąbli?Nie chcę zeby to był drogi prezent, bo u nich nie szanuje się zabawek a jak starszemu kupiliśmy autko zdalnie sterowane na święta to i tak nie pozwalają mu się nim bawić - nie wiem czemu, bo nie mówią:(
I mam takie pomysły: namiot w księżniczki do rozłożenia w domu lub na dworze lub takie butki z różnymi zapięciami.Jak znajdę link to wkleję.
Ale może wiecie co jeszcze ucieszyłoby małą dziewczynkę.

to znalazłam takie cos:
http://merlin.pl/Dzien-i-Noc-gra-edukacyjna_Granna/browse/product/206,706026.html

i te buciki:
http://merlin.pl/Treningowe-buciki_Kis-Kids/browse/product/206,642324.html

Ostatnia edycja:
dziewczyny, zastanawiam się juz nad prezentami na dzień dziecka
dla swojego niuńka wiem co, dla 4letniego bratanka też, ale co kupić chrzesnicy w wieku naszych bąbli?Nie chcę zeby to był drogi prezent, bo u nich nie szanuje się zabawek a jak starszemu kupiliśmy autko zdalnie sterowane na święta to i tak nie pozwalają mu się nim bawić - nie wiem czemu, bo nie mówią:(
I mam takie pomysły: namiot w księżniczki do rozłożenia w domu lub na dworze lub takie butki z różnymi zapięciami.Jak znajdę link to wkleję.
Ale może wiecie co jeszcze ucieszyłoby małą dziewczynkę.

to znalazłam takie cos:
Dzień i Noc - gra edukacyjna - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl

i te buciki:
Treningowe buciki - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl
Moim zdaniem butki lepsze :tak:

Wózka jeszcze nie kupiłam, normalnie nie mogę się zdecydować, już mi się śnią po nocach, to już moja zmora. Ten cebex callisto mi sie bardzo podoba, tylko nie ma go w żadnym sklepie, potem ogladałam x-landera xs też fajny no i mutsy parasolka, ale mąż powiedział , że wygląda jak z kosmosu :zawstydzona/y:. No i jestem w punkcie wyjścia.
.

Mi dziś albo jutro przyjdzie xs - więc będę mogła napisać moje wrażenia :)

reklama
Zapominajko żyj sto lat!!!!!

Dagulla wielu wspólnych lat!!!!!

Lilac buciki bombowe, też myślałam o zakupie dla Juulci...ale może w przypływie chęci i wolnego czasu sama coś podobnego zrobię:-D:-D:-D

Do góry