reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Super że Alex juz po wszystkim, oby jeszcze katarek odpuścił i będzie ok!!!!!

U nas Jula już spi a mnie cholernie boli gardło, zapisałam sie na jutro do lekarza...bo nie wiem czy przypadkiem nie zlapałam anginy od Julci:baffled::baffled::baffled::baffled:tylko czy będzie mi sie jutro chciało odśnieżac samochód i jechac to się okaże:sorry2::sorry2::sorry2::blink::blink::blink:

U nas od g.17 sypie śnieg:szok::szok::szok::szok::szok:znowu!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
tzn ze nie planujecie dzidziusia drugiego?

zamówiłam sobie naklejki taaakiiieee duże do sypialni ,wymyłam ścianę i nie wiem jak mam się zabrać za ich naklejenie:baffled:

Jeszcze nie wiem:) Ale dla mnie cała radość z ponownego kupowania:)

Wróciłyśmy, testy się udały, bo Majce bardzo wszystko smakowało, aż się zdziwiłam. Nakupiłam jej przy okazji soczków i deserków owocowych to będzie miała zapas. Śmiałam się do męża, że dzisiaj obiad z resztek bo lodówka świeci pustkami, ale wybieramy się na zakupy, więc na kolację będzie coś smacznego.
Czy Wam tez tak rosną brudne naczynia w zlewie??? bo ja co umyję to już się robi stos, a nie mam zmywarki, więc zaczyna mnie to już denerwować :wściekła/y:

U mnie to samo! Zaczynam żałować ze od razu nie kupiłam zmywarki...teraz nie mam gdzie wstawić!:wściekła/y:

kurcze u nas tylko chrupki kukurydziane zostały i danonki ale tego to nie tykam bo to dla mnie na jedno kłapniecie by było a bąblastej sie jutro przyda gdyby nas zasypało przez noc i wyjsc by sie nie dało ;-)(ponoc do poniedziałku ostro sypie szczególnie na południu polski u nas już zaczelo:confused: )

ciuszki w większości na allegro sprzedaję a jak sie ktoś napatoczy z odpowiednim bąblem akurat jak przegląd robię to oddaję, juz jestem właściwie na bierzaco, same zimówki zostaną ale poczekam i jesienia wystawię na aukcję zawsze będzie grosz na nowe

U nas już dosyć spora warstwa tego białego g..a!:wściekła/y:

A sprzedajesz pojedynczo czy w pakach?

Dzień dobry dziewczynki!!!! Wczoraj mieliśmy taki dzień że ja padłam w ubraniu razem z Zuzią a tatuś na kanapie tez w ubraniu:szok: Masakra:):-D:-D

dzień dobry....

wspominałam Wam kiedyś,że dupnęła nam turbina w aucie...zamówiliśmy i regenerowana kosztuje 1050 zł:szok:z nowa 2500z:szok:do tego jeszcze jakies pierdulniki to zas z 400 zl....wiecznie cos....:wściekła/y:
wydatek goni wydatek:sorry2:

jade do mamy,przyjedzie po nas szwagier z kumplem i zaholuja autko na kanal....
a mi sie nie chce z domku wylazic,tym bardziej na noc....:baffled:
Alex juz weselszy ale katarek jeszcze siedzi ale znacznie mniej:tak:

hihihii mam:-)
wafle z marmoladką.....,mniam:-D:-D:-D:-D
Widzę, że się rozwiązanie znalazło :-D

co tu taj tak pusto?
ja czekam na M ale pewnie nie wróci wcześniej niż po 24 :-( takie uroki pracy w gastronomi. Jak ja nie lubię takich samotnych wieczorów. :-:)-:)-(
Moj już w domu, ale co z tego jak i tak z sobą nie gadamy i to nie zebysmy byli pokłóceni, po prostu ostatnio tak sie wszystko spsuło, że nawet nie mamy ochoty gadać, ani o czym, smutne :-:)-:)-(

Jeszcze nie wiem:) Ale dla mnie cała radość z ponownego kupowania:)

U mnie to samo! Zaczynam żałować ze od razu nie kupiłam zmywarki...teraz nie mam gdzie wstawić!:wściekła/y:

U nas już dosyć spora warstwa tego białego g..a!:wściekła/y:

A sprzedajesz pojedynczo czy w pakach?

:-D:-D

1.tego białego " g..a! " u nas też sporo
2. zmywarki brak, cały czas ręce pod kranem już mi skóra złazi z kostek czasem:sorry2:
3.kupowanie to tez moje hobby ale niekoniecznie nowe ciuszki kupuje mam fajne zródło i taniutkie wiec na chandrę smigam i wykupuję co się da
4. a sprzedawałam raczej pojedyńczo, czasem jakis zestawik np. sukienka+sweterek, kwoty raczej niewielkie w grę wchodzą, ale ponieważ niektóre ciuszki b. tanio kupione, wiec i tak jestem zadowolona:tak:

zapomniałam
Dzieńdoberek ;-):tak:
nocka przespana cała :szok::-)
widocznie po całym dniu lamentów musiała w koncu sily zregenerować:-p

witam! przygarniecie mnie? ;) Jestem mamusią grudniowego dzieciaczka jak wy wszystkie ;) Moja córeczka Patrysia ur się 22, najwspanialszy prezent pod choinkę jaki można sobie wymarzyć. Chciałabym tutaj miło spędzić wolny czas (czasami takowy jest).

witajcie dziewczynki
u nas szaro, buro i ponuro, ale dobrze ze to juz weekend:-)
zapraszam na kawke
noc bez zmian, czyli pobudki, placz etc.

witaj sprezyna:-)
zapraszamy do naszego grona

Ja właśnie zmagam się z AZS u mojej córci. W nocy też popłakiwała co jakiś czas bo strasznie ją zesypało. Kąpałam ją wczoraj w nadmanganianie potasu i zmiany troszkę zbledły. Mam nadzieję na jakąś poprawę bo alergolog dopiero na 23 marca. Patka ma 6 ząbków, właśnie już miał wyjść jej 7, a tu znowu się schował i znów będzie ją męczył. Marzę o tym że przespać noc, ale z powodu stanu jej skóry już nawet ja nie mogę spać jak ona śpi bo się martwię. Przechodzimy na jeszcze bardziej rygorystyczna dietę a już i tak mało co możemy jeść....

witajcie dziewczynki
u nas szaro, buro i ponuro, ale dobrze ze to juz weekend:-)
zapraszam na kawke
noc bez zmian, czyli pobudki, placz etc.

witaj sprezyna:-)
zapraszamy do naszego grona

mamusiu gdzeis ty sie podyiewala_

Ja właśnie zmagam się z AZS u mojej córci. W nocy też popłakiwała co jakiś czas bo strasznie ją zesypało. Kąpałam ją wczoraj w nadmanganianie potasu i zmiany troszkę zbledły. Mam nadzieję na jakąś poprawę bo alergolog dopiero na 23 marca. Patka ma 6 ząbków, właśnie już miał wyjść jej 7, a tu znowu się schował i znów będzie ją męczył. Marzę o tym że przespać noc, ale z powodu stanu jej skóry już nawet ja nie mogę spać jak ona śpi bo się martwię. Przechodzimy na jeszcze bardziej rygorystyczna dietę a już i tak mało co możemy jeść....

my tez meczylismy sie ze skorka Alexa....okazalo sie ze to nie azs tzlko lzs....nie mozemy orzechow,herbat i miodu....no ale potem tez jakies dziady wyskakiwaly....okazalo sie ze nie moze jesc bananow:szok:i jest cacy....:tak:

witamy wsrod nas....:blink:

jak sie wlaczalo polskie znaki

reklama
Do góry