reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

To ja trochę z innej paki :-D

właśnie zastanawiam się nad pójsciem na zajęcia Aktywne 9 miesięcy AKTYWNE 9 miesięcy : Ćwiczenia dla kobiet w ciąży i po porodzie : klub AKTYWNEJ mamy : szkolenia dla instruktorów : Katarzyna Sempolska ciekawa jestem czy warto???Wiecie cos o tym...jeśli cos wiecie piszczie...może któraś z Was chodzi ewentualnie chodziła....;-)

Dodam że do momentu zajścia w ciąże ćwiczyłam aerobik, później troszeczkę zaprzestałam żeby nie zrobić dzidzi krzywdy, ale myślę że na takich zajęciach nic złego nie powinno nam stac się...;-)

reklama
Jeśli chodzi o pępek to mam cały czas wklęsły chociaż brzusio całkiem spory...:-) a w przesądy nie wierze....dla mnie to głupie zabobony:no:
Myślę,że Nas ten macierzyński nie obejmie...
Dziś odebrałam decyzję z ZUS co do zasiłku rehabilitacyjnego i tak jak myślałam pozytywną...:-) na 3 m-ce

Hey mamki;-) ja chyba zwariuje z tymi suwaczkami:baffled: w którym jestem w końcu tygodniu?? chyba się nie zdążę nauczyć tego do narodzin:confused: , wyliczcie mi jak możecie, ostatnia miesiączka 04.03.08

Cześć Dziewczyny :) Co do pępka to jestem kolejnym dowodem na to, że w przesądy niewarto wierzyć:) Pępek wciąż zupełnie wklęsły, brzuszek malutki, a cycuszki na moje nieszczęście zaczęły rosnąć jak pierwsze, chociaż dzięki Bogu tylko na początku rosły, teraz od jakiś 2 miesięcy stoją w miejscu i w sumie jakoś wyjątkowo się nie powiększyły :)))) A lekarz powiedział, że będzie 100%-owy chłopczyk, a z tego co wiem to w sprawie chłopców lekarze rzadko się mylą ...

Cyprysiowa a przy Cyprianku nie mialas cukrzycy.

17 sierpnia mialam urodzinki czekam na meza z prezentem jestem ciekawa co wymyslil.

Spóźnione Najlepsze Życzenia;-):tak:

A my już po spacerku i idziemy zaraz oglądac film na TVN z Michelle Pheipher;-)

Nikola już tak mocno kopie , że mi sukienkę do góry podnosi:-D

Życzę Miłego Wieczorku:tak:

reklama
Do góry