reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszqa wiesz,że o tym myślałam....ale zapomniałam gina o to spytać....spróbuję dziś na jakimś małym odcinku skóry tam gdzie jest wysypka i zobaczę jaka będzie reakcja...:-)

reklama
Narazie dostałam UROSEPT 2x dziennie no i jak tylko mnie zaboli brzuch to mam wskakiwac do wyrka i brac NO-SPĘ.
ja też dostałam urosept ale to na nerkę - bo jeśli mnie bolała to od tego że mocz zalegał w nerce
i dają to profilaktycznie aby sie nic nie rozwineło
bo badania wyszły mi ok.

a powiedźcie mi - jakie macie pępki?:-)

kiedys wydawało mi się ze te wszystkie przesądy ciążowe jednak mają jakieś odniesienie i się sprawdzaja a tu okazuję się - że niekoniecznie

wklęsłe czy wypukłe? hahahaha

witajcie

kokusia gratuluje córci

zwarjuje z tym moim mężem, już myślałam że mamy wybrane imię dla naszej Niuni - Judyta- ale mój M. wyczytał gdzieś w internecie że jest to imie pochodzenia żydowskiego i stwierdził że nie da córce żydowskiego imienia:dry:, niewytrzymam z tymi jego wymysłami

a powiedźcie mi - jakie macie pępki?:-)

kiedys wydawało mi się ze te wszystkie przesądy ciążowe jednak mają jakieś odniesienie i się sprawdzaja a tu okazuję się - że niekoniecznie

wklęsłe czy wypukłe? hahahaha

ja mam pępek wypukły, a co to za przesądy

kokusia31 gratuluje córeczki...

Witajcie wszystkie... ja mam bardzo dobry humorek... mam dzisaj wizyte w szpitalu - ostatnia w IRL... wiec bedzie to tylko formalnosc ale swoje bede musiala wyczekac, lepsze to niz isc do pracy... moze jakies spioszki kupie.

Z tym pepkiem to ja mam wciąż wklęsły... ale brzuszek jeszcze w miare nie duzy więc może dlatego... zobaczymy jak będzie dalej... Arlets powiedz mi o co chodzi z tym pępkiem?!:nerd:

tak ostanio jak się ważyłam to jestem już 10 kg na plusie... ale po mnie to wcale nie widać bo jestem wysoka., więć sie nie martwie :) (tylko już zastanawiam się nad jakąś siłownią albo basenem po porodzie... hihihihi jak mi czasu starczy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

ok mykam

Dzień dobry wtorkowo. Właśnie udało mi sie nadrobic zaległości w czytaniu Was.Uf jak to dobrze juz byc w domku i z Wami.
Z tego co mi narazie powiedzieli to moje dolegliwości były związane z jakąś bakterią w moczu ale jaką to będę wiedziała dopiero jak odbiorę wynik posiewu w przyszłym tygodniu.
Narazie dostałam UROSEPT 2x dziennie i MACMIROR500 no i jak tylko mnie zaboli brzuch to mam wskakiwac do wyrka i brac NO-SPĘ.

A no i wkońcu wiem że będę miała drugą dziewczynkę. Więc teraz trwa debata nad imieniem bo nagle wszystkie propozycje przestały sie mojemu mężowi podobac.

GRATULACJE Córeczki :tak:

A dzisiaj znowu gorąco..:baffled: Jemy śniadanko ale coś mnie żołądek boli:-(
Ale wczoraj w nocy wypoczęłammmmm ...;-)

Aha pępek mam wypukły.

A ja mam pępek wklęsły.

Ja mam na plusie 4 kg, może i nie duzo ale mam takie "otłuszczone" nogi :baffled:, chociaż mój luby mówi ze mi się wydaję :dry:

Dzięki dziewczyny.
Ja mam jeszcze wklęsły pępek ale juz taki prawie płaski więc to tylko kwestia czasu kiedy sie uwypukli.
Co do przytycia to ja mam dopiero 4kg na plusie i bardzo się z tego cieszę bo potem będzie mniej do zrzucenia. Chociaż z tymi moimi nadprogramowymi sprzed cięży to i tak będzie dużo ale juz sobie postanowiłam że napewno sobie poradzę i mam zamiar wyglądac tak jak kiedys jeszcze przed ślubem.
U nas tez dzisiaj gorąco ale na szczęście jest trochę wiatru więc da się wyżyc a poza tym sto razy bardziej wolę ten gorąc niż szpitalne łóżko. Postanowiłam sobie że wrócę tam najwcześniej koło Mikołajek-mam nadzieje że moja córcia mi w tym pomoże i uda nam się wytrwac w postanowieniu.

reklama
Do góry