reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny napisalam do aletki. Mam zrobic liste nickow osob ktore maja miec dostep do watku zamknietego (zajme sie tym). Załozenie zamknietego moze troszke potrwac. Liste zrobie z listy grudniowek.

W ogole to jestem zalamana, naczytalam sie o cukrzycy ciazowej fakt norma jest do 140 i znalazlam kilka postów dziewczyn co mialy wynik taki jak ja i mialy cukrzyce :zawstydzona/y:

reklama
Cyprysiowa nie masz co czytać innych tylko musisz zrobić 75g i wtedy albo zaczniesz sie martwić albo uspokoisz.. Moim zdaniem nie masz na tyle przekroczonej normy żeby się teraz już martwić!

Justyna ja mam golarkę damską philips i bardzo sobie na dzień dzisiejszy (kiedy już nie widzę co robię) chwalę:)
Słodka ta Twoja córcia:) Już się nie mogę doczekać jak moja taka będzie:)

Dziewczyny napisalam do aletki. Mam zrobic liste nickow osob ktore maja miec dostep do watku zamknietego (zajme sie tym). Załozenie zamknietego moze troszke potrwac. Liste zrobie z listy grudniowek.

W ogole to jestem zalamana, naczytalam sie o cukrzycy ciazowej fakt norma jest do 140 i znalazlam kilka postów dziewczyn co mialy wynik taki jak ja i mialy cukrzyce :zawstydzona/y:

Cyprysiowa, nie martw się na zapas i ani się waż załamywać. Ja w poprzedniej ciąży miałam też cukier odrobinkę powyżej normy. Tyle, że zaraz dzwoniłam do lekarza i miałam przykaz powtórzyć badanie po następnych 30 minutach. I wtedy było już ok. I na tym się skończyło. Głowa do góry :) Będzie dobrze :)

Witajcie dziewczyny dawno mnie nie bylo ale mialam brata i nie dawno pojechal a poza tym czuje sie zmeczona po calym dniu i nie daje rady isc na kompa.

Bylam dzisiaj na 3D wszystko bylo by dobrze ale cos gine. wypatrzyl ze żołądeczek córci jest cos za duzy kazal sprawdzic jeszccze raz bo moze to nic strasznego bo na USG różne formy można zobaczyć i pewnie to nic powarznego mam sprawdzic u mojego gina ale moj gine. bedzie dopiero w poniedzialek a jak cos bedzie niepokojącego to trzeba isc do specjalisty jeszcze raz, martwię się strasznie.

Cyprysiowa ja w poprzedniej ciązy miałam tą cukrzycę :baffled: no i teraz tez sie jej spodziewam narazie nie miałam jeszcze glukozy !!!

Agatkas :-)

powiedzcie mi co sądzicie o tym zeby w 7 m-cu leciec samolotem co prawda blisko bo do holandii ale zawsze :baffled: autem odpada bo bym chyba nie dała rady !! Sama nie wiem co robić czy odpuścić i siedzieć z dupą w domu czy lecieć bo zdaje sobie sprawe ze szybko potem z dwójką sie nie wybierzemy :confused::dry:

reklama
Witajcie dziewczyny dawno mnie nie bylo ale mialam brata i nie dawno pojechal a poza tym czuje sie zmeczona po calym dniu i nie daje rady isc na kompa.

Bylam dzisiaj na 3D wszystko bylo by dobrze ale cos gine. wypatrzyl ze żołądeczek córci jest cos za duzy kazal sprawdzic jeszccze raz bo moze to nic strasznego bo na USG różne formy można zobaczyć i pewnie to nic powarznego mam sprawdzic u mojego gina ale moj gine. bedzie dopiero w poniedzialek a jak cos bedzie niepokojącego to trzeba isc do specjalisty jeszcze raz, martwię się strasznie.

spokojnie !!! poczekaj co powie gin !!! ale pewnie tez bym sie martwiła !!! będzie dobrze !!!

Do góry