reklama
mia_
Fanka BB :)
M
marzycielka
Gość
Ja też już chciałabym aby Nasza Nikola była po tej stronie. Nie mogę się już doczekać a do porodu zostało mi 14 tyg. Nie długo ale jednak czasami wydaje mi się to wiecznością.
Dzisiaj jakoś słabo się czuje i psychicznie i fizycznie. Ja mam już odść tych upałów bo strasznie się pocę i mi słabo.
Ciekawa jestem jak tam moja krew i mocz ale tego dowiem się w przyszłym tyg. jak odbiorę wyniki krwi.;-)
Dzisiaj jakoś słabo się czuje i psychicznie i fizycznie. Ja mam już odść tych upałów bo strasznie się pocę i mi słabo.
Ciekawa jestem jak tam moja krew i mocz ale tego dowiem się w przyszłym tyg. jak odbiorę wyniki krwi.;-)
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Laseczki po glukozie napiszcie mi prosze wasze wyniki (po 50mg) bo ja nie mam norm. Moze macie jakas stronke z normami?
Dorotka_23
Właśnie wróciłam z pracy a tu proszę!!! pospolite ruszenie i to na wszystkich wątkach. Taak jest pięknie. Już można się pochwalić brzuszkiem ale jeszcze nie przeszkadza, nawet w łóżeczu z mężusiem. Wreszcie odżylismy! Znowu miłość sprawia frajdę a nie jest ciężką pracą nad dzidziusiem
Yoka jak tam Twój ząbek? Mam nadzieję, że już nie pamietasz o bólu?

Yoka jak tam Twój ząbek? Mam nadzieję, że już nie pamietasz o bólu?
pytia
Hagata - gratuluję synka
Po weekendowym zastoju wreszcie coś się tu dzieje
Yoka - ja podobnie jak ty cieszę się ciążą i lubię w niej być. I wcale nie chciałabym, żeby to było już (bo wiem, co mnie czeka potem, hahaha), a teraz jest tak błogo...
U nas też słoneczko wyświeciło wreszcie. Od razu człowiek ma inny nastrój.
Po weekendowym zastoju wreszcie coś się tu dzieje
Yoka - ja podobnie jak ty cieszę się ciążą i lubię w niej być. I wcale nie chciałabym, żeby to było już (bo wiem, co mnie czeka potem, hahaha), a teraz jest tak błogo...
U nas też słoneczko wyświeciło wreszcie. Od razu człowiek ma inny nastrój.
pytia
Cześć:-) to kiedy zgadamy się na tą kawkę w Cieszynie;-), ja dzis jade na Frysztacka, zapytac o zapisy do szkoły rodzenia![]()
W tym tygodniu mam trochę zamieszania, ale w przyszłym pasuje mi w kazdy dzień
reklama
Dorotka ząbek juz ok...tzn. nie boli ale będę miała go jeszcze kończony bo narazie jest zatruty...ale mam nadzieję że już boleć nie będzie...:-)
A wysypki ciąg dalszy....dzis juz mam ją na udach i drapie sie prawie bez przerwy jakbym jakiegoś syfa miała...o 20 mam dzwonić do gina...może on mi coś pomoże bo dermatolodzy rozkładają ręce...:-(
A wysypki ciąg dalszy....dzis juz mam ją na udach i drapie sie prawie bez przerwy jakbym jakiegoś syfa miała...o 20 mam dzwonić do gina...może on mi coś pomoże bo dermatolodzy rozkładają ręce...:-(