reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

madzienka, ten wątek to grudniówki kulinarnie i jest jednym w ramach Grudzien 2008 i ma tylko 2 strony:( tak jakbyście nic dobrego nie jadły ;))) więc czekam na jakieś fajne przepisy!
A propo's wątków. Właśnie założyłam nowy "Wyprawka dla dzidzi do szpitala i domu". Wiele z nas nie wie co zabrać.. :confused:. Rzućcie jakieś fajne propozycje!!! Co najważniejsze... i ile..

reklama
Cześć dziewczyny.
Witam po 3-tygodniowej przerwie. Chyba nie uda mi się nadrobić wszystkich postów, ale mam nadzieje wdrążyć sie w bierzące tematy. nie było mnie od 25 lipca :szok:.
28 lipca miałam usg połówkowe i okazało się że moje maleństwo to chłopiec (tak przeczuwałam) i ogólnie wszystko było ok.
Dobra a teraz zabieram się za czytanie (ale nie wiem czy mi sie uda bo jestem w pracy)

GRATULACJE Synusia:-)

A ja dzisiaj wstałam z jakimś złym humorem może dlatego , że jest ciepło a ja mam już dość gorącaaaaaaa:wściekła/y:
Nic mi się nie chce dzisiaj masakra....:baffled:

Dzięki dziewczyny za gratulacje. Imienia jeszcze nie mamy wybranego (bylismy pewni ze Gracjan lub Amelia, ale teraz jak znamy juz płeć to jednak nie wiemy ;-)) . Na razie mąż mówi do brzucha Norbert he he, ale to chyba jeszcze też nie to imie. Myśle że jak zobaczymy synuśka pierwszy raz to wtedy samo przyjdzie imie.

Hagata4 gratuluje synka :-) !

U nas tez świeci słoneczko, a nawet moge powiedziec ze jest upalnie.

Weekend nam sie udał w miarę. W piatek byliśmy u mojego chrzesniaka na urodzinkach, w sobote pojechalismy na zakupki i do teściowej na urodziny :tak:, a w niedziele na imieniny do mojej siostry :tak:. Hehehe same imprezki :rofl2:.

Mnie od jakiegoś czasu boli po prawej stronie na wysokoci nerek, na pleckach. Nie wiem od czego i dlaczego, ale czasami z bólu nie mogę. Raz nawet obudziłąm się w nocy z bólu :no:.

Gratuluje synka, no no chlopaki gonią;-)

Dla tych ktore nie maja pomyslu na obiad lub kolacje, podalam przepis na zapiekanke pyszna, syta i najlepiej z piwkiem...no ale teraz bezalkoholowym:-)

Witam grudnióweczki :)

Wczoraj stwierdziłam, ze ciąża powinna trwać 6 miesiecy:-) Ja bym już chciała mieć mojego synka po tej stronie brzucha:tak:A do grudnia jeszcze tyyyyyyyle czasu.
I wczoraj też zaczęłam się zastanawiać - jak ja się będę schylać za miesiąc, dwa? Ja teraz już sobie muszę przykucnąć. :-D I próbowałam się wczoraj ogolić ale stwierdziłam, ze to grozi poważnymi uszkodzeniami ciała i chyba skorzystam z golarki elektrycznej - będzie bezpieczniej :-D

I słoneczko świeci i świat jest ładniejszy :-)

Mnie od jakiegoś czasu boli po prawej stronie na wysokoci nerek, na pleckach. Nie wiem od czego i dlaczego, ale czasami z bólu nie mogę. Raz nawet obudziłąm się w nocy z bólu :no:.

agacia ja tez tak mam, byłam nawet u lekarza, robiłam badania czy oby nie mam zapalenia nerek ale wszystko wyszło ok. lekarz powiedział mi że to maluszek uciska poprostu na jakiś mięsień i dlatego boli. dostałam od niego maść z sadła świstaka i kazał poprostu masować mięśnie pleców

reklama
Witam
U mnie dziś pogoda nareszcie dużo lepsza niż przez ostatnie kilka dni....pięknie świeci słonko aż żyć się chce....Dziś w końcu porządnie wyspałam się w swoim łóżeczku...:-)

Do góry