reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam po weekendzie. ja juz po urodzinkach babci i ku mojemu zdziwieniu caly weekend przesiedzialam i palcem nie tknelam wyreczali mnie wszyscy ;-)byla moja kuzynka z roczna coreczka i tez mi sie wlaczylo ze juz bym chciala z moim synusiem sie pobawic:-D a propo dentysty moj maz byl dzisiaj wyrwac zeba i dostal tylko jedna znieczulenie a na niego dzialaja dopiero trzy:szok: i az na korytazu slyszalam biedaczka jak z bolu krzyczal a pozatym ma rope przy tym zebie i chcial zrobic przeswietlenie ale okazalo sie za sa na urlopie a lekarz ze niepowinno byc problemow:wściekła/y: i teraz mam stracha zeby mu sie tam nie babralo cos no ale czas pokarze.

reklama
dagulla skoro mąż miał ropę to nic dziwnego że go bolało....dziwie się że mu wyrywali bo mogą być komplikacje...powinien najpierw dostać antybiotyk i wyleczyć stan zapalny a dopiero potem mu go usunąć...

Cyprysiowa nie wiem dokładnie jakie są normy...ale jak mi badali to gin powiedział że górna granica to 140...(ja miałam coś koło 120...)

Dorotka ząbek juz ok...tzn. nie boli ale będę miała go jeszcze kończony bo narazie jest zatruty...ale mam nadzieję że już boleć nie będzie...:-)

A wysypki ciąg dalszy....dzis juz mam ją na udach i drapie sie prawie bez przerwy jakbym jakiegoś syfa miała...o 20 mam dzwonić do gina...może on mi coś pomoże bo dermatolodzy rozkładają ręce...:-(

Pamietasz jak pisalam, ze mam wysypkę swedzaca na piersiach? Rodzinny zapisał mi krem Cutivate i po jednym smarowaniu poczułam mega ulgę.pomoglo, tfu tfu.
Moze zapytaj o to lekarza, co?

Cześć dziewczyny

Ja tylko na chwilkę bo właśnie wybieram się do dentysty - mam kanałowe leczenie,
mam do Was pytanie odnośnie testu na cukier - do którego tygodnia robi się ten test bo ja będe mieć robiony dopiero za trzy tygodnie czyli w 28 tygodniu?

Aha i jeszcze jedno - strasznie drogi w Polsce ten krem Palmers bo ja płace za niego niecałe 6$.

Cześć dziewczyny

Ja tylko na chwilkę bo właśnie wybieram się do dentysty - mam kanałowe leczenie,
mam do Was pytanie odnośnie testu na cukier - do którego tygodnia robi się ten test bo ja będe mieć robiony dopiero za trzy tygodnie czyli w 28 tygodniu?

Aha i jeszcze jedno - strasznie drogi w Polsce ten krem Palmers bo ja płace za niego niecałe 6$.

A czy moglabys mi go kupic i przeslac, oczywiscie kase wykładam, tylko ile by kosztowała przesyłka??

agawar pamiętam...napewno spytam...bo już ręce opadają...to jest nie do zniesienia...oceanity też byla w podobnej sytuacji i dostała jeszcze inny lek...zobaczymy co powie mój gin...no bo jak już dwaj dermatolodzy nie wiedzą co robić to zaczynam myśleć że będę musiała tak męczyć się do końca ciąży...a może i dłużej...jestem załamana...:-(

oprócz tego dostalam jeszcze jakis robiony z kwasem bornym chyba, ale ze 2 razy posmarowalam bo potem troszkę scykałam, ze moze zaszkodzic

reklama
Do góry