Agacia82
Mami :)
no zobacz małpe jedną .... i gada to do tych co bez chłopów dzisiajDobra kobitki kochane...ja uciekam bo chiba jakiś seks siem szykuje cy cuś....hihihihi do juterka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no zobacz małpe jedną .... i gada to do tych co bez chłopów dzisiajDobra kobitki kochane...ja uciekam bo chiba jakiś seks siem szykuje cy cuś....hihihihi do juterka
Łojjjj kochana.....przepraszam Was...to tak mi się wymskło ale odbijecie sobie jak wrócą Wasze połowkino zobacz małpe jedną .... i gada to do tych co bez chłopów dzisiaj
taaa odbije sobie i to porzadnieŁojjjj kochana.....przepraszam Was...to tak mi się wymskło ale odbijecie sobie jak wrócą Wasze połowki
jestem jestem tez z kawką moj posszedl po swierze buleczki na sniadankowyłazić
wiem, ze mezuchy w domu ale Pyciol prosi tylko o towarzycho do kawki