reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
o kurcze piezone,chcialam babunie upiec ale nie mam oleju:wściekła/y:

pyciolku tym o to postem uratowalas moj placek:szok::szok: mialam isc do niego zajrzec 10 min temu ale sie zaczytalam:zawstydzona/y: ale udalo sie go uratowac dziekuje:-D

witam:-)

musze sie wziac za sprzatanie bo znajomi dzis przychodza ale niechce mi sie:cool: jeszcze na zakupy musze sie wybrac bo zapasy malego mi sie koncza:sorry:

pyciolku tym o to postem uratowalas moj placek:szok::szok: mialam isc do niego zajrzec 10 min temu ale sie zaczytalam:zawstydzona/y: ale udalo sie go uratowac dziekuje:-D

witam:-)

musze sie wziac za sprzatanie bo znajomi dzis przychodza ale niechce mi sie:cool: jeszcze na zakupy musze sie wybrac bo zapasy malego mi sie koncza:sorry:
hihihihii
niech zyje forum i nałóg bebowski również:-D

reklama
Tygrys Ciebie zacznę odmładzać za 5 lat,teraz jeszcze nie trzeba:-D:tak:

a wiecie ze moja siostra ma 37 lat a wygląda na 24...niektórzy nie raz mówią ze ja wygladam poważniej od niej:eek:
swinie:wściekła/y::-D
Pokaż zdjęcie :tak: ja jestem ciekawa tego cuda :tak:, a może zdradzi swoja tajemnice na młodość :-D
no skoro tak mówisz to tak musi być:-D:-D
co do siostry to zazdraszczam też bym tak chciała:sorry::sorry::sorry: tzn miec te 37 a wyglądac na ...................... 18:-D
No ja też :tak:
I ja sie witam, niedawno wróciłam od kosmetyczki-bylam pazurki z rana zrobic:-p:-p:-p:-p
łoooo matko ... niektóre to mają dobrze :zawstydzona/y:
czesc

No witam

U nas noc koszmar. Mały budził się co godzine i o 6:00 był wyspany :angry:, potem zasnął albo tylko ja zasnęła :-D i obudzilismy się o 8:30.

Teraz ide placek zrobić (snikersa - marsa ).

Do góry