reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Kana, gratulacje kolejnego ząbeczka.
A z tą powodzią to nieźle musiało wygladać, my juz od dłuższego czasu w duzej wannie sie pluskamy, bo ja wiecznie sama i ciężko mi było targać wanienkę z wodą
A z tą powodzią to nieźle musiało wygladać, my juz od dłuższego czasu w duzej wannie sie pluskamy, bo ja wiecznie sama i ciężko mi było targać wanienkę z wodą
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
No mi się cały czas wydawało że to mało ale to może dlatego że Martynie buzia zamyka się tylko jak mocno śpi więc Natalka przy niej blado wypadato jest malutko?
Kochana bardzo proszę bo śniegu mam pod dostatkiem a mężowemu się nie chceprzyjmij mnie do pomocy....proszę....bo po pochłoniętej przeze mnie ilości pączków będę teraz pokutowała do końca roku.........
My już dawno przeniosłyśmy się do brodzika bo w małej wanience to łazienka była regularnie podtapiana. Teraz na szczęście Natalka odkryła że kubeczkami można wodę przelewac i już porzuciła chlapanieAch ta Mariczka, my od wczoraj kąpiemy sie w dużej wannie bo z małej non stop wychodziła, a wczoraj siedziala taka zdziwiona
kana161
Mama "terrorystek" :P
Edee okazało się ,że do końca roku nie będą budowali nowych bloków ,a tym samym przyjmowali zapisów na lokale, bo nie dostali krdytu i dofinansowania od miasta.....:----(Kana, a dlaczego nie wyszło Wam z tym mieszkaniem :-(
Dobra przyjeżdżam....hahhaha no Marika też wylewka kubeczkiem...a co to wczoraj było to ja już nie chce wiedzieć...No mi się cały czas wydawało że to mało ale to może dlatego że Martynie buzia zamyka się tylko jak mocno śpi więc Natalka przy niej blado wypada
Kochana bardzo proszę bo śniegu mam pod dostatkiem a mężowemu się nie chce
My już dawno przeniosłyśmy się do brodzika bo w małej wanience to łazienka była regularnie podtapiana. Teraz na szczęście Natalka odkryła że kubeczkami można wodę przelewac i już porzuciła chlapanie
dziękujemyBliźniaczku:* no wyglądało nieźle.....chyba jednak przyjdzie w łaski brodzik...Kana, gratulacje kolejnego ząbeczka.
Mężowy już w domku.....kurcze a ja dzisiaj taka nerwowa,ze masakra....
Arlets
w oczekiwaniu na...?
nie, nie tylko to wieksze to moje a Młodsza to siostryja pamiętam pamiętam.......witam się serdeznie dopiero teraz i zapytam,bo nie doczytałam oba te słodkie bobaski to Twoje?????
..
Agacia82
Mami :)
A dlaczego ty nas tak zaniedbywałaś ?nie, nie tylko to wieksze to moje a Młodsza to siostry
Witajcie
Miałam dzisiaj mieć spotkanie z kolezankami ale niestety pogoda nie sprzyja.
Mąż pojechał do Sopotu wraca dopiero jutro , wieć znowu sama, zreszta to nie nowość.
Arlets
w oczekiwaniu na...?
przyznam się bez bicia - że na dwa fora nie starcza mi czasuA dlaczego ty nas tak zaniedbywałaś ?
ale mam zamiar się poprawić :-)
ale śledzę zdjęcia na nk (oczywiście tych których mam )
Agacia82
A na jakim jeszcze jesteś? Jeżeli mogę wiedziećprzyznam się bez bicia - że na dwa fora nie starcza mi czasu
ale mam zamiar się poprawić :-)
ale śledzę zdjęcia na nk (oczywiście tych których mam )
Arlets
w oczekiwaniu na...?
Agacia siedzę na www.strefaślubna.pl tak już z przyzwyczajenia chyba! podtrzymując też znajomości z oficjalnych spotkan / w sumie na tamtejszym forum jestem od pocztku powstania - zreszta zapraszam - (powyżej 100 postów dostaje sie wstęp na zablokowaną częsć forum)
reklama
Agacia82
Coś mi się nie chce ta strona otworzyc.Agacia siedzę na www.strefaślubna.pl tak już z przyzwyczajenia chyba! podtrzymując też znajomości z oficjalnych spotkan / w sumie na tamtejszym forum jestem od pocztku powstania - zreszta zapraszam - (powyżej 100 postów dostaje sie wstęp na zablokowaną częsć forum)
No ale mam nadzieję, że teraz juz u nas będziesz częściej