dzięki
hihihi
my tez bylismy dzis wyrobic paszport karolince, bo juz jej sie skonczyl i nie wiedzialam czy sie zdecydowac na 5 lat, ale widze ze dobrze zrobilam
Bardzo dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihihi
my tez bylismy dzis wyrobic paszport karolince, bo juz jej sie skonczyl i nie wiedzialam czy sie zdecydowac na 5 lat, ale widze ze dobrze zrobilam
wiesz co ale sie zastanawialam co bedzie na granicy, bo przeciez ona sie zmieni przez te 5 lat, a zdjecie sie nie zmieni, ale jak uslyszalam ze cena taka sama to juz sie nei zastanawialamdzięki
Bardzo dobrze
wiesz co ale sie zastanawialam co bedzie na granicy, bo przeciez ona sie zmieni przez te 5 lat, a zdjecie sie nie zmieni, ale jak uslyszalam ze cena taka sama to juz sie nei zastanawialam
Ale fajnie , mały spał dzisiaj do 7:20 , może pospałby dłużej gdyby nie zaczął telefon budzic tatusiaHej No ja już wstałam, ale Zuzka jeszcze śpi
Pyciol pewnie że będziemy tęsknić nie siedź tam za dlugo!!!
Idę sobie kawusię zrobić bom lekko nieprzytomna.
No mój o 19:55ja tyż
moj spal juz o 20.40;-)
Witaj !!!mam was dziewczynki OlLcia i Kropeczka tutaj Meganka
WidziłamDziewczyny oglądacie DDTVN??
Właśnie było tam zareklamowane moje miasto
Bo my mamy taki salon fryzjerski gdzie dziewczyny w bikini obcinają i właśnie go pokazywali w DDTVN
Hihi, dobre dobremy dopiero wstaliśmy ale wczoraj dopiero o 23.10zasnal a nim zasnal to myslalam ze oszaleje ma tyle pluszakow a ten do łozka rzywleka jakies wielkie plastikowe zabawki potem sie zlosci ze nie oze sie wygodnie ulozyc bo niechce mu sie zabawek odniesc
no to dlaczego pani mnie nie poinformowala ze nie bedzie juz tych na 5 lat, nic nie rozumiem, tylko spytala jaki chcemyNatalia na pewno 5 lat Karolinka nie bedzie jezdzila na tym paszporcie ale 2, moze 3 lata a cena taka sama...w czwartek 18 juz nie bedzie 5 letnich paszportow
Czasami kraje wymagaja waznosci paszportu 6 miesiecy a w przypadku rocznego to chwila i dla nich juz bedzie nie wazny
no to dlaczego pani mnie nie poinformowala ze nie bedzie juz, nic nie rozumiem, tylko spytala jaki chcemy
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanie wiem.....
mysle ze urzednicy boja sie ze jesli ta wiadomosc rozejdzie sie to wiekszosc rodzicow w ciagu najblizszych dni odwiedzi ich w celu wyrobienia paszportow dzieciakom (czytaj mnostwo pracy)
to u was chodzą te fryzjerki w bikini!!!!!!!!!!!!???????? oglądałam wczoraj artykuł na necie jeszcze mężowemu nic o tym nie mówiłamDziewczyny oglądacie DDTVN??
Właśnie było tam zareklamowane moje miasto
Bo my mamy taki salon fryzjerski gdzie dziewczyny w bikini obcinają i właśnie go pokazywali w DDTVN
oj my ostatnio jak Fifi mial takiego porządnego katara to za chwile dostal takiego kaszlu mokrego :-( chodzil smarkal się i kaszlał az zaczeło wszytko mu spływać doszłą temperaturka i skonczylo sie na antybiotykoterapii przez 2 tygodnie:-(Witajcie;
u nas znowu kaszel. Mam dość!