reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wiesz co ale sie zastanawialam co bedzie na granicy, bo przeciez ona sie zmieni przez te 5 lat, a zdjecie sie nie zmieni, ale jak uslyszalam ze cena taka sama to juz sie nei zastanawialam

Natalia na pewno 5 lat Karolinka nie bedzie jezdzila na tym paszporcie ale 2, moze 3 lata a cena taka sama...w czwartek 18 juz nie bedzie 5 letnich paszportow:sorry:

Czasami kraje wymagaja waznosci paszportu 6 miesiecy a w przypadku rocznego to chwila i dla nich juz bedzie nie wazny

Hej:) No ja już wstałam, ale Zuzka jeszcze śpi:szok::szok::szok:
Pyciol pewnie że będziemy tęsknić:) nie siedź tam za dlugo!!!
Idę sobie kawusię zrobić bom lekko nieprzytomna.
Ale fajnie , mały spał dzisiaj do 7:20 , może pospałby dłużej gdyby nie zaczął telefon budzic tatusia :wściekła/y:
:-Dja tyż:-D

moj spal juz o 20.40;-)
No mój o 19:55
mam was dziewczynki :p OlLcia i Kropeczka tutaj Meganka :p
Witaj !!! :-D
Dziewczyny oglądacie DDTVN??
Właśnie było tam zareklamowane moje miasto:):-D:-D:-D:-D
Bo my mamy taki salon fryzjerski gdzie dziewczyny w bikini obcinają:-D:-D:-D:-D i właśnie go pokazywali w DDTVN:)
Widziłam :szok:
my dopiero wstaliśmy:szok::tak::tak: ale wczoraj dopiero o 23.10zasnal a nim zasnal to myslalam ze oszaleje ma tyle pluszakow a ten do łozka rzywleka jakies wielkie plastikowe zabawki potem sie zlosci ze nie oze sie wygodnie ulozyc bo niechce mu sie zabawek odniesc:eek:
Hihi, dobre dobre :-D

No i witamy się i my.
Znowu u nas snieg pada :crazy:

Natalia na pewno 5 lat Karolinka nie bedzie jezdzila na tym paszporcie ale 2, moze 3 lata a cena taka sama...w czwartek 18 juz nie bedzie 5 letnich paszportow:sorry:

Czasami kraje wymagaja waznosci paszportu 6 miesiecy a w przypadku rocznego to chwila i dla nich juz bedzie nie wazny
no to dlaczego pani mnie nie poinformowala ze nie bedzie juz tych na 5 lat, nic nie rozumiem, tylko spytala jaki chcemy

Ostatnia edycja:
no to dlaczego pani mnie nie poinformowala ze nie bedzie juz, nic nie rozumiem, tylko spytala jaki chcemy

nie wiem.....:sorry::sorry::sorry::sorry:
mysle ze urzednicy boja sie ze jesli ta wiadomosc rozejdzie sie to wiekszosc rodzicow w ciagu najblizszych dni odwiedzi ich w celu wyrobienia paszportow dzieciakom (czytaj mnostwo pracy:-D:-D:-D:-D)

Dziewczyny oglądacie DDTVN??
Właśnie było tam zareklamowane moje miasto:):-D:-D:-D:-D
Bo my mamy taki salon fryzjerski gdzie dziewczyny w bikini obcinają:-D:-D:-D:-D i właśnie go pokazywali w DDTVN:)
to u was chodzą te fryzjerki w bikini!!!!!!!!!!!!????????:szok::szok::szok::szok::szok: oglądałam wczoraj artykuł na necie :szok::szok::szok::szok: jeszcze mężowemu nic o tym nie mówiłam:-D:-D

a my juz wróciliśmy z przychodni, Fifi był taki dzielny że nawet nie pisnął przy pobieraniu i z zaciekawieniem się patrzył jak krewka spływała do fioleczki:tak::tak: dzielny chłopak:tak:;-) przy okazji zakupy zaliczone i zaraz zabieram się za gołąbki;-) mąż w domku to aż milej człowiekowi a nie jak zwykle sama sama sama:-:)-p

reklama
Do góry