reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny bardzo cierpna mi rece w nocy wiem juz o tym byla mowa, ale nie pamietam czym to jest sowodowane? malo zelaza czy magnezu?

Ale nuuuuuuudno. W tv nic nie ma. Na forum pustki. Nic mi się nie chce. A to dopiero początek takiej pogody i jesieni. :baffled:
Jak sobie pomyślę ile mam we wrześniu rzeczy związanych z firmą do załatwienia to mi się płakać chce.:-( Brzuch coraz większy a ja mam coraz gorszą kondycję.

Witajcie
Dopiero znalazłam chwilkę żeby usiąść....u mnie pogoda okropna i pełna chata....od czwartku są dzieci mojego Z i poprostu zwariować można....a do tego nic mi nie przeszło po kolejnym leku na tą cholerna wysypkę i swędzenie...tak się drapie że całe przedramiona w strupach...jedno dobre w tej pogodzie że mam długi rękaw i nie widać moich podrapanych rąk...:-( dzieciaki okupują komputer i ciągle jest wojna kto ile ma grać...normalnie mam taaaki łeb...haha...:-)

czesc dziewczyny .

Ale u nas pogoda, caaaały dzien pada :angry:, weekend mamy straszny.

Oceanity, bliźniaki - czytałam ze z tym popuszczaniem od drugiego trymestru to normalne bo dzicia naciska już mocno na pęcherz.

czesc dziewczynki....ja chcialam wam tylko powiedziec ze jestem po wizycie w klinice poronien...wszystkie wyniki bardzo dobre...nic nie znalezli....wiec z jednej strony ciesze sie a z drugiej sama nie wiem...dostalismy zielone swiatelko jesli zdecydujemy sie sprobowac znowu...dodatkowo przepisali mi aspiryne jakby co....i wlasnie sie zastanawiam...bo wlasciwie zespolu antyfosfolipidowego nie stwierdzili ...ale ze jestem po 3 poronienich i bez konkretnych przyczyn kazali brac aspiryne jak zajde w ciaze....aha....zdecydowalismy sie sprobowac....ufff....mam nadzieje ze sie uda...to juz naprawde bedzie ostatni raz....siodmy zreszta...olaboga jak to brzmi....no....a wlasciwie to chcialam zapytac czy ktoras moze brala aspiryne czy pochodne tego w ciazy i jak to wogole jest z tym???pozdrawiam serdecznie...

Z tego co wiem to aspiryne w ciąży przyjmuje się tylko w wyjątkowych przypadkach....i ma bardzo zły wpływ na płód....natomiast wiem też że trzeba z nią bardzo ostrożnie....ale skoro lekarz zalecił to myślę,że wie co robi...;-)

czesc dziewczynki....ja chcialam wam tylko powiedziec ze jestem po wizycie w klinice poronien...wszystkie wyniki bardzo dobre...nic nie znalezli....wiec z jednej strony ciesze sie a z drugiej sama nie wiem...dostalismy zielone swiatelko jesli zdecydujemy sie sprobowac znowu...dodatkowo przepisali mi aspiryne jakby co....i wlasnie sie zastanawiam...bo wlasciwie zespolu antyfosfolipidowego nie stwierdzili ...ale ze jestem po 3 poronienich i bez konkretnych przyczyn kazali brac aspiryne jak zajde w ciaze....aha....zdecydowalismy sie sprobowac....ufff....mam nadzieje ze sie uda...to juz naprawde bedzie ostatni raz....siodmy zreszta...olaboga jak to brzmi....no....a wlasciwie to chcialam zapytac czy ktoras moze brala aspiryne czy pochodne tego w ciazy i jak to wogole jest z tym???pozdrawiam serdecznie...

Hey.

Ja też tak słyszałam o tej aspirynie, że nie jest wskazana ale pewnie dla Ciebie jest wskazana z jakiś przyczyn.
Mam nadzieję, że tym razem się uda i życzę Wam Powodzenia.:tak:

A my już po grillu i idziemy lulu bo padam ze zmęczenia i bólu kręgosłupa:-(No ale wiedziałam na co się pisze i ten kręgosłup był w to wliczony więc nie ma co narzekać;-)

Życzę Miłej Nocki Dziewczynki.

Witam serdecznie z rana:-)

Dzisiaj wracamy do Wawy jeszcze tylko rodzinkę odwiedzimy. Tak średnio się cieszę, że stad wyjeżdżam bo to dom rodzinny ale czasami to i rodzinki mam dość:-D

Życzę Wam Miłego Dzionka.

reklama
Witam!!
Ale nudy tu u nas na forum tak od 2 dni, mało piszemy!!!!
Co wy, na pielgrzymkę wszyscy poszliście - i w Częstochowie dziś siedzicie:-D:laugh2::-D??
Pogoda nie za fajna dziś u nas.
Ja jestem w trakcie gotowania pysznego, esencjonalnego rosołku. Wczoraj z mężem byliśmy w Jankach - kupiliśmy komodę i szafę w IKEI - bo rzeczy maleństwa przybędzie - a my nie mielibyśmy w czym przetrzymywać. A... i jeszcze wieżę stereo firmy LG, w MediaMarkcie kupiliśmy. Super! - jest teraz na czym posłuchać muzyki relaksacyjnej i klasycznej... Potem KFC - pycha! - no a potem byliśmy w kinie na batmanie. Był bardzo miły dzień.
Dziś siedzimy w domku i odpoczywamy.

Czytacie co nieco waszym pociechom? Ja trochę zaczęłam - tak trochę dziwnie się do brzusia gada - ale czytałam, że dzidzia przyzwyczaja się do naszego głosu i lepiej się rozwija. Był kiedyś nawet taki program o tym w tv. Co prawda mam różne bajki - ale na razie korzystam z netu.
Np. taka stronka: Bajki
Jeśli macie jakieś fajne strony - podzielcie się...
Miłego dnia!

Do góry