reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Mamuśki nie wiem jak u Was ,ale u mnie taka nuda..masakra...
Pogoda szkoda słów...jeszcze tylko brakuje burzy i trąby i bedzie full wypas wszystkiego...jakas taka dołująca atmosfera przez ta pogode panuje...łazimy z miskiem w ta i spowrotem po mieszkaniu i nie wiemy co ze soba zrobic...
Mam nadzieje,ze u Was lepiej
Pogoda szkoda słów...jeszcze tylko brakuje burzy i trąby i bedzie full wypas wszystkiego...jakas taka dołująca atmosfera przez ta pogode panuje...łazimy z miskiem w ta i spowrotem po mieszkaniu i nie wiemy co ze soba zrobic...
Mam nadzieje,ze u Was lepiej

mia_
Fanka BB :)
Mamuśki nie wiem jak u Was ,ale u mnie taka nuda..masakra...
Mam nadzieje,ze u Was lepiej![]()
kana u mnie niestety też klapa, od wczoraj pogoda masakryczna:-( tylko deszcz i deszcz i jeszcze raz deszcz

kana161
Mama "terrorystek" :P
Sawka na rozstepy ja uzywam Prefceta mama...a poza tym brzuszek smaruje oliwka w żelu Johnsona....i na razie jest si :}
Co do imienia bobaska to mussiz sobie stworzyc na stronce.... http://www.familylobby.com/create-gl...sp#glittertext i wkleic kod tam gdzie suwaczek..albo pod suwaczkiem,albo nad jak wolisz :-)
Powodzenia
Co do imienia bobaska to mussiz sobie stworzyc na stronce.... http://www.familylobby.com/create-gl...sp#glittertext i wkleic kod tam gdzie suwaczek..albo pod suwaczkiem,albo nad jak wolisz :-)
Powodzenia
Witajcie kochane!
Widze ze nie tylko mi minol dzien na porzadkach...Mezus w pracy a ja juz salatke warzywna zrobilam i krokieciki, a tak sie przy tym najadlam ze ledwo zipie, a teraz zamierzam odpoczac. Chyba doszlismy do porozumienia w sprawie imienia, jak podoba wam sie imie Alicja, Ala?:-)
Widze ze nie tylko mi minol dzien na porzadkach...Mezus w pracy a ja juz salatke warzywna zrobilam i krokieciki, a tak sie przy tym najadlam ze ledwo zipie, a teraz zamierzam odpoczac. Chyba doszlismy do porozumienia w sprawie imienia, jak podoba wam sie imie Alicja, Ala?:-)
Witam wszystkich!!! Ja już po urlopie, było super,pogoda świetna troszkę odpoczełam teraz szara rzeczywistość.nie nadrobiłam jeszcze zaległości ale obiecuję poprawę. Jak będę miała chwilkę to wrzucę pare zdjęć .
Buziaki dla was!!!
Buziaki dla was!!!
Witam wszystkie grudnióweczki!Ale mamy sierpień,ja się czuję jakby to była już jesień,nawet nastrój mam dziś jesienny.anoli84.imię bardzo fajne ja też bym tak nazwała gdybym miała córeczkę.Znam nawet dwie osoby o tym imieniu i myślę że to trafny wybór.
reklama
M
marzycielka
Gość
Witajcie Dziewczyny
Coś tu rzeczywiście wczoraj i dzisiaj pustawo.
Ja właśnie sprzątam, ale zrobiłam sobie chwilkę odpoczynku, zeby zobaczyc co u Was słychać.
Zostało mi jeszcze mycie podłóg (niestety ok. 150 m) i obiadek, ale na szczęście mam już podszykowany.
Mam do Was pytanko, czy zdarza Wam się popuścić przy kichaniu? Ja nigdy tak nie miałam, a od kilku dni, jak tylko kichnę, to od razu czuję, że kropelka poleciała, nie mówiłam o tym lekarzowi, bo mi głupio, moze któraś z Was spotkala się z takim czymś?
Nie przejmuj się bo wciąży podobno to normalne . Ja tak np. mam

Ja sie boję, ze podczas porodu w czasie parcia zamiast dziecka wyjdzie nr 2![]()
Jeżli się boisz to poproś o lewatywę.
Ja mam zamiar sobie zrobić abym nie musiała cały poród myśleć o qupce

A my dzisiaj robimy grilla z rodzicami i teściami . Tzn. siedzimy w domu a grill na werandzie skwierczy bo leje deszcz

Ale ja kocham taką pogodę ! Uwielbiam siąść z książką Koontza albo Kinga i gorącą herbatką albo obejrzieć film z serii Okruchy Życia na jedynce

Kocham też sweterki i kozaczki a na jesień moge nosić już a do tego jescze szal...
Nikolcia kopie czyli jest ok:-)
Ja też dobrze się czuje ale coraz bardziej boli mnie krzyż...