reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
a jakie pyszniutkie.....Oooo nie ja siedzę a tutaj jakieś ciasteczka się kroją
i zas 2 kilo w plecy
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Witajcie kochaniutkie, troszke was zaniedbałam....ale wybaczcie, męzowy w domu...
Teraz mam chwilkę, Jula już spi a P ma nowa zabawkę - kupilismy dzisiaj lustrzankę Canona i bawi sie, tzn czyta instrukcje, ktora ma 200stron
Strasznie ciesz e sie z tego aparatu, chociaz nie wiem kiedy nauczę się robic nim zdjecia
A którego canona macie bo my też mamy lustrzankę?
pyciolek87
Mama Alexa:*
a wy jakiego?A którego canona macie bo my też mamy lustrzankę?
Agatkas
Mamusia Zuzolka
a wy jakiego?
450D
A którego canona macie bo my też mamy lustrzankę?
my 500D
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witamy sobotnio. Wczoraj mnie strasznie bolała głowa więc tylko Was podczytywałam żeby zaległości nie miec ale odzywac mi się nie chciało
Dzisiaj niestety znowu siedzimy same bo mężowy w pracy chociaż mało brakowało a wogóle by nie poszedł bo zapomniał że nie ma zaznaczonej soboty do budzenia. Całe szczęście Natalka się ulitowała nad tatusiem i nas obudziła i w ten sposób wstał tylko z godzinnym poślizgiem
Dzisiaj niestety znowu siedzimy same bo mężowy w pracy chociaż mało brakowało a wogóle by nie poszedł bo zapomniał że nie ma zaznaczonej soboty do budzenia. Całe szczęście Natalka się ulitowała nad tatusiem i nas obudziła i w ten sposób wstał tylko z godzinnym poślizgiem
Oj kochana ja mam ostatnio to samo. Natalka zawsze chętna do jedzenia teraz zjada góra dwie łyżki i koniec. CZasem to już w nia wpycham na siłę. I tylko by piła cały czas. Mam nadzieję że to przejściowe i niedługo wróci moje pięknie jedzące dziecko.i Alex praktycznie nie chce nic jeść....sniadanko zjadł dziś dopiero o 9.00 i była to malutka kanapeczka....potem małego pulpeta i danio....i tyle na dziśi chleje jakbym miała mu zaraz zabraćno ale nic,humorek ma wiec chyba nic mu nie jest;-)
GRATULACJE z powodu ząbeczka i nowego zakupu aparatowegoWitajcie kochaniutkie, troszke was zaniedbałam....ale wybaczcie, męzowy w domu...
Teraz mam chwilkę, Jula już spi a P ma nowa zabawkę - kupilismy dzisiaj lustrzankę Canona i bawi sie, tzn czyta instrukcje, ktora ma 200stron
Strasznie ciesz e sie z tego aparatu, chociaz nie wiem kiedy nauczę się robic nim zdjecia
Aaaa i zapomnialam sie pochwalić mamy 4 ząbeczka - lewa górna jedyneczka przebila sie!!!!
Ja tylko tak szybciutko przywitać się i na dobry początek dnia coś, co mnie nieźle rozbawiło Z góry przepraszam za to ostatnie wykropkowane słowo, ale nie chciałam go zmieniać, żeby było w oryginale ;-)
Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na
pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad,nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację,nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała,przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku połozyła się spać.Nagle zrywa sie :
- O matko boska, przecie chłop niewyru...ny od rana !!!
pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad,nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację,nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała,przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku połozyła się spać.Nagle zrywa sie :
- O matko boska, przecie chłop niewyru...ny od rana !!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Semiko dobre!!!!
Witam się sobotnio i miłego weekendu życzę
Witam się sobotnio i miłego weekendu życzę
reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam sobotnio
Ale mi dziwnie, wyszykowałam chłopaków na ferie, pojechali dzisiaj z moimi rodzicami, a ja sama z Madzią, bo mąż tym razem nie wrócił na weekend i tak jakoś cicho i spokojnie w domu.
Chyba zaraz położe sie spać albo poczytam, sama nie wiem co ze sobą robić
Semiko,
Ale mi dziwnie, wyszykowałam chłopaków na ferie, pojechali dzisiaj z moimi rodzicami, a ja sama z Madzią, bo mąż tym razem nie wrócił na weekend i tak jakoś cicho i spokojnie w domu.
Chyba zaraz położe sie spać albo poczytam, sama nie wiem co ze sobą robić
Semiko,