reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejo dziołchy kochane!
Wpadam pochwalić się,że Bianusia od tygodnia chodzi:-):-):-):-):-) jeszcze nie idzie jej to tak sprawnie,ale radzi sobie jak tylko może i nie poddaje się po upadkach:tak:
Wasze Skarby pewnie już Wszystkie dreptają, buziolki kochane;-)

Gratulacje, nawet nie obejrzysz sie jak bedzie biegala:tak::tak::tak:

Jak nauczyć Anglika przeklinać po polsku?
Tea, who, you, yeah, bunny...
:-D

:shocked2::shocked2::shocked2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Cześć dziewczynki:-)

Jestem u rodziców więc daję Wam znać,że żyję:tak:
W nowym mieszkanku jest super,od razu poczułam się jak w domu i Fabianek na szczęście też:tak:
Nie mam zdjęć,bo jestem dopiero na etapie sprzątania na błysk,więc tymczasowo jest bajzel:-p I nawet nie wiem gdzie jest kabel od aparatu:dry:

Odezwę sie jak znów będę.

Trzymajcie się mamuśki,buziaki dla Was i dzieciaczków:tak::*:*:*

Witam niedzielnie
Blizniaczku jak sie czuje kobieta,która obijała się cały dzień?:-D;-)
Super:-D, mam czas na czytanie, wylegiwanie się
Ale szczerze mówiąc to ja nie barzdo umiem odpoczywać, bo już szukam sobie zajecia jakiegoś i dużo gadam z chłopakami prze telefon, taka ze mnie zaborcza matka:zawstydzona/y:

Hejo dziołchy kochane!
Wpadam pochwalić się,że Bianusia od tygodnia chodzi:-):-):-):-):-) jeszcze nie idzie jej to tak sprawnie,ale radzi sobie jak tylko może i nie poddaje się po upadkach:tak:
Wasze Skarby pewnie już Wszystkie dreptają, buziolki kochane;-)
Gratulacje dla Bianeczki

W nowym mieszkanku jest super,od razu poczułam się jak w domu i Fabianek na szczęście też:tak:
Nie mam zdjęć,bo jestem dopiero na etapie sprzątania na błysk,więc tymczasowo jest bajzel:-p I nawet nie wiem gdzie jest kabel od aparatu:dry:
Super, że fajnie sie mieszka i że Fabiankowi też mieszkanko przypadło do gustu.

Jestem taka naelektryzowana, ze co do tknę Madzi to ją "prąd" kopie:zawstydzona/y:, mamy tak od wczoraj. Dziasiaj jadła ze mną kanapeczke i też co chwilę słychać było kopnięcie, ona już sie boi mnie dotykać, nawet sie poplakała przez to:zawstydzona/y::-(.
Teraz sobie ogląda reklamy, tanczy i wcina wafelka i nie zbliża sie do mnie

reklama
Bliźniaki co dziecko kopiesz???:) Czyżbyśmy otwierały na nowo Klub Wyrodnych Matek????
To ja się mogę znowu przyłączyć, bo dziś moje dziecko przewróciłam z sankami:szok::szok::szok::szok: Chciałam jej zrobić fajny zakręcik....i bach! Twarzą w śnieg!

I kto mnie teraz przebije????

Do góry