reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie kochaniutkie, troszke was zaniedbałam....ale wybaczcie, męzowy w domu...

Teraz mam chwilkę, Jula już spi a P ma nowa zabawkę - kupilismy dzisiaj lustrzankę Canona i bawi sie, tzn czyta instrukcje, ktora ma 200stron:szok::szok::szok:
Strasznie ciesz e sie z tego aparatu, chociaz nie wiem kiedy nauczę się robic nim zdjecia:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Aaaa i zapomnialam sie pochwalić mamy 4 ząbeczka - lewa górna jedyneczka przebila sie!!!!

witajcie...

u nas nocka dzisiaj piękna tylko ciiiiii zeby mały nie słyszał:zawstydzona/y:
pobudka tylko raz ok 2.30....a tak spanko od 20.00 do 7.00 ja tak poprosze juz zawsze:zawstydzona/y:

i Alex praktycznie nie chce nic jeść....sniadanko zjadł dziś dopiero o 9.00 i była to malutka kanapeczka....potem małego pulpeta i danio....i tyle na dziś:zawstydzona/y:i chleje jakbym miała mu zaraz zabrać:szok:no ale nic,humorek ma wiec chyba nic mu nie jest;-)

a ja właśnie upiekłam ciasteczka z marmoladką...mniam:-p:-p

Wiedzialam że pprzyjda czasy kiedy moj zięciunio bedzie spal w nocy!!!!!

a ciasteczka wyszły przepyszne.....właśnie się zajadam:-p:zawstydzona/y:

dawaj przepis, ja tez chcę:tak::tak::tak::tak:

Witajcie kochaniutkie, troszke was zaniedbałam....ale wybaczcie, męzowy w domu...

Teraz mam chwilkę, Jula już spi a P ma nowa zabawkę - kupilismy dzisiaj lustrzankę Canona i bawi sie, tzn czyta instrukcje, ktora ma 200stron:szok::szok::szok:
Strasznie ciesz e sie z tego aparatu, chociaz nie wiem kiedy nauczę się robic nim zdjecia:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Aaaa i zapomnialam sie pochwalić mamy 4 ząbeczka - lewa górna jedyneczka przebila sie!!!!

Wiedzialam że pprzyjda czasy kiedy moj zięciunio bedzie spal w nocy!!!!!

dawaj przepis, ja tez chcę:tak::tak::tak::tak:
mówiłąm ciciiiiiiiiii:eek::eek: bo usłyszy i czar pryśnie:eek::szok:Swatka słuchaj uchem a nie brzuchem:eek::-Dwiem ze narobiłąm smaka ale pochamuj:-D
na kulinarnym opowiem wiecej o tym smakołyku:-D

mówiłąm ciciiiiiiiiii:eek::eek: bo usłyszy i czar pryśnie:eek::szok:Swatka słuchaj uchem a nie brzuchem:eek::-Dwiem ze narobiłąm smaka ale pochamuj:-D
na kulinarnym opowiem wiecej o tym smakołyku:-D

Miałam nadzieje ze nie bedziesz na glos czytala...no dobra juz siedze cicho.....
w innym wypadku bedzie męczyl moja córę a ona spioszek jest:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Miałam nadzieje ze nie bedziesz na glos czytala...no dobra juz siedze cicho.....
w innym wypadku bedzie męczyl moja córę a ona spioszek jest:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

JUla juz nad tym popracuje:-D

O kurczaki to jakoś dookoła świata ten mail idzie :-D:-D:-D a mnie tu aż w dołeczku ściska :-D:-D:-D

to narazie skocz na kulinarny i obejdz sie ....yyyy...hmmmm....wyobraznia:oo2::-D

Do góry