Agacia82
Mami :)
hihi a żebys wiedziała i bez komórkiDziękuję kochana;-) A tak jakoś wyszło, stęskniłam się za Wami:-) Nie a tak na poważnie to życie bez kompa to jak życie bez ręki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi a żebys wiedziała i bez komórkiDziękuję kochana;-) A tak jakoś wyszło, stęskniłam się za Wami:-) Nie a tak na poważnie to życie bez kompa to jak życie bez ręki
chciałam zagłosować i pokazuje mi "nie możesz zagłosować na to zdjęcie" i tak przy każdym
Mam jeszcze do Was prośbę? Pomożecie?;-)
Krystek & Dziadzia Maniek / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
Krystek & Dziadzia Kostek / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
Z góry baaaardzo dziękujemy
Agatkas zagłosowane!
Kochane dziewczęta mogłybyście zaglosować na moją Zuzkę?
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Z góry bardzo dziękujemy
Mam jeszcze do Was prośbę? Pomożecie?;-)
Krystek & Dziadzia Maniek / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
Krystek & Dziadzia Kostek / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
Z góry baaaardzo dziękujemy
Agatkas zagłosowane!
Witajcie Mamuśki:-)
Kopę lat... Nie miałam prawie dwa miesiące kompa, bo padł mi dysk:-( Mulił, mulił no i ostatecznie tak zamulił, że już nic nie potrafiłam zrobić Braciszek nie pomógł, to w końcu siostra się zlitowała i do znajomego dała, no i teraz działa jak ta lala:-)
Doczytywałam po troszę u mojej mamuśki co u Was...
Teraz mam już kompa u siebie i muszę Was nadrobić i będę skrobać częściej
U nas Krystianek już biega na całego:-) i sześć zębolków na wierzchu.
Poza tym rozrabiaka z niego straszny, wszystko płaczem wymusza, ale wybaczam mu to wszystko bo to mój synek ukochany:-)
Ogólnie zdrowy, tylko od dwóch miesięcy mamy problem ze skórą:-( Pediatrzy nie pomagają, musimy się wybrać prywatnie do dermatologa, tylko czekam do 10-tego bo kasy brak na nic dosłownie Plamki ma pod kolankami, na nóżkach, dłoniach i szyjce, szczególnie mu się to nasila po kąpieli Maści nie pomagają, Zyrtec tez nie i niewiadomo co to za cholerstwo. Boję się że to może być AZS...
Miłęgo dzionka życzę Wam kochane!!! ;-)
dziewczyny,mam rebusa,kumpela do mnie pisze czy jak dziecko dwumiesieczne przesypia w nocy po 10 godzin bez przerwy,jest to normalne...?
pomozcie
Dobrze ze u nas kurki na wysoko.Dziewczyny, macie, albo widziałyście coś takiego jak takie zabezpieczenie na kurki od gazu (pieca gazowego), bo Alan mi wczoraj odkręcił i leciał sam gaz !!, boje się, że Nas kiedyś potruje, albo wysadzi w powietrze :-(
Dobrze ze u nas kurki na wysoko.
Dunia, a jak wygladaja te plamki, bo Maja ma takie cos prawie od urodzenia, takie suche plamki na całym ciele, szczególnie na brzuchu, nóżkach i szyi, które czasem robią sie czerwone. Byłam z tym juz u kilku lekarzy i u dermatologa i wszystkie maści pomagają tylko chwilowo, a za jakiś czas znów się pojawiają. Mówią mi że to alergia ale nie wiadomo na co. Wypróbowałam chyba już wszystkie maści, kremy i płyny z górnej i dolnej półki cenowej, ale nic to nie dało. Również jak zmieniłam proszek to się nasiliło. Testy na alergię można zrobić dopiero jak dziecko podrośnie więc czekam.
Aha tak jak u Semiko mówiono nam że to skaza, ale dieta nic nie pomogła, więc teraz mówią że alergia.
Ale tu pustki...
Halo jest tu ktoś?
Iggy też.
Biedny ma smarki po kolana a ja nie nadarzałam dzisiaj wycierać...
Coś mi się zdaje, że to efekt przedszkola,bo do tej pory nigdy przeziębiony nie był :-(