reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas zagłosowane:tak:

dziekuję:)

Dziewczyny, macie, albo widziałyście coś takiego jak takie zabezpieczenie na kurki od gazu (pieca gazowego), bo Alan mi wczoraj odkręcił i leciał sam gaz !!:szok::szok::szok:, boje się, że Nas kiedyś potruje, albo wysadzi w powietrze :szok::szok::szok::-(

U mnie to samo, ja szukałam bo wiem że są, ale w sklepach nie znalazłam:-(

reklama
Edee nie pomogę, bo moja kuchenka ma już antydzieciowe zabezpieczenie, a poza tym pokrętła mam na blacie, więc młody nie sięgnie.

Witajcie u nas dzisiaj 0 stopni, cieplutko:-D:-D:-D:-Di ciapa robi sie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a na noc pewnie wszystko przymarznie i bedzie slizgawica....

Zaglosowane:tak::tak::tak::tak:Zdjecie w kąpieli boskie

witamy sie i my
hurah weekend:tak::tak::tak::tak:
poczytajcie sobie, bo jestem w szoku
Uważaj na to świństwo! Afera parówkowa - eFakt.pl

Jakoś mnie to nie zdziwiło juz nie raz mowili o tych parowkach...i jesli sami nie zrobimy sobie wedlinki to i tak nie bedziemy wiedzieli co jemy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczyny, macie, albo widziałyście coś takiego jak takie zabezpieczenie na kurki od gazu (pieca gazowego), bo Alan mi wczoraj odkręcił i leciał sam gaz !!:szok::szok::szok:, boje się, że Nas kiedyś potruje, albo wysadzi w powietrze :szok::szok::szok::-(

my mamy takie jak pokazala Agatka, ale one sa bardzo duze...i jeden obok drugiego nie miesci sie wiec zalozylismy z 6 kurkow na 4 i to zniechecilo Julę do krecenia, tyle że my mamy elektryczna kuchene wiec zagrożenie z wyjątkiem zuzycia pradu mniejsze niz przy gazie

hej ;-)
Kajus Fifi jak miał miesiąc to spal ciągiem już ponad 6 godzin ;-)
Nocka super Fifi spal od 20 do 8 rano!!! ani jednej pobudki, zawsze ok 7 przebudzał sie na mleczko a dziś dopiero o 8 pił:szok: a ja soałam od 22 do 8 i sie chyba nie wyspałam:-( chodze jak mucha w smole:-( zaraz rodzice A. przyjezdzają a ja w rozsypce:baffled: ech.a mi sie nic nie chce....... musze chyba badania porobić bo to niemożliwe że ciągle bym tylko spała i spała:-( brak energii do czegokolwiek ech przyjazd
Ja się tak samo czuję ... niewiadomo ile bym spała to i tak jestem zmęczona. Do tego dochodzi ból głowy, kręci mi się w głowie .
Kinga to mi teraz dałaś do myślenia...
Jakie ty wędliny dajesz małemu?

Agatkas nie taki diabeł straszny!!!
Morlinki i szyneczka drobiowa.

No mały spi a ja idę kawkę zrobić.

ojeny Edzia to widze że Alanek szaleje:szok: my podobnie jak Zapominajka mamy kuchennkę z blokadą dzieciową i pokrętła na blacie więc jestem spokojna ze dom mi nie wyleci w powietrze:baffled:

Mieszkanko ogarnęłam , sama też się ogarnęłam i............. ide na kawę:zawstydzona/y:

Oj Tygrys, nawet nie wiesz jak szaleje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-( aż za bardzo :wściekła/y:
Ale wiecie co ja chyba kiedyś jeszcze widziałam taką jakby plastikową nakładkę, co szła przez całą długość kurków, ją się chyba jakoś podnosiło, otwierało jak się chciało gaz odkręcić, i ta "klapka" zasłaniała wszystkie kurki, a nie każdy z osobna, i właśnie o takie coś by mi bardziej chodziło :sorry2:aj sama nie wiem :zawstydzona/y:, narazie muszę mieć małego pod ostrą kontrolą :no::szok:

chciałam zagłosować i pokazuje mi "nie możesz zagłosować na to zdjęcie" :baffled: i tak przy każdym :baffled:

dziewczyny,mam rebusa,kumpela do mnie pisze czy jak dziecko dwumiesieczne przesypia w nocy po 10 godzin bez przerwy,jest to normalne...?
pomozcie:sorry2:

Bartek tak spał jak był malutki, pomimo że był na piersi. Ehhh to były czasy :sorry2:
Według mnie jeśli dziecko ładnie przybiera na wadze to nie powinno się go wybudzać w nocy na karmienie. Jak zgłodnieje, samo się obudzi.

Zabezpieczenie pokręteł kuchenki, 3szt, REER (881964802) - Aukcje internetowe Allegro

u nas nocka niezbyt, Bartek budził się kilka razy z tak strasznym płaczem, że nie mogłam go uspokoić :sorry2::baffled: nie wiem o co chodziło :sorry2:

reklama
Do góry