reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kochane dziewczęta mogłybyście zaglosować na moją Zuzkę?:)
http://bobovita.com.pl/galeria/38779
Z góry bardzo dziękujemy:)
Zagłosowane

dziewczyny,mam rebusa,kumpela do mnie pisze czy jak dziecko dwumiesieczne przesypia w nocy po 10 godzin bez przerwy,jest to normalne...?
pomozcie:sorry2:
Wydaje mi się, ze jeśli w dzień je często i normalnie przybiera, to może spa w nocy.
Czasem położne każą wybudzac na karmienie, ale nie kazde dziecko tak chce

dziewczyny,mam rebusa,kumpela do mnie pisze czy jak dziecko dwumiesieczne przesypia w nocy po 10 godzin bez przerwy,jest to normalne...?
pomozcie:sorry2:

Normalne...moja Zuzia też tak spała - i to na piersi:)

Kurka,a co to tylko raz mozna..?

Raz dziennie kochana:)
Dziekujemy:)

Witamy się
Dzis pobudka o 3 i o 7.30 koniec spania...:-D
Agatko głosiki oddane:)

Dziękujemy bardzo!

Kaja - mnie uczyli tak że dziecko wie kiedy jest głodne i nie nalezy go wybudzać na karmienie! Jak śpi to znaczy ze tego potrzebuje:)

Oglądam właśnie DDTVN i bardzo bym chciała żeby mi ktoś zęby zrobił tak jak tej babce w "Co działa na ciała":)
Zęby to był zawsze mój kompleks...i w kwietniu zakładam aparat....ale koszty tego wszystkiego mnie przerazają:(

Witajcie;
u nas masakryczna nocka.
Młody ma katar i biegam za nim z chusteczkami... Już nie wiem, czy to zęby, czy przeziębienie.

Agatkas ja prawie 3 lata nosiłam aparat stały, i teraz na noc taki wyciągany mam. Choć ostatnio go zaniedbałam i niestety mi się szara znowu robi, więc muszę się z nim przeprosić.

Kaja moim zdaniem to jest normalne. Tzn. są dzieci, które ładnie nocki przesypiają i zamiast się martwić należy się cieszyć:tak:

reklama
Witajcie;
u nas masakryczna nocka.
Młody ma katar i biegam za nim z chusteczkami... Już nie wiem, czy to zęby, czy przeziębienie.

Agatkas ja prawie 3 lata nosiłam aparat stały, i teraz na noc taki wyciągany mam. Choć ostatnio go zaniedbałam i niestety mi się szara znowu robi, więc muszę się z nim przeprosić.

Kaja moim zdaniem to jest normalne. Tzn. są dzieci, które ładnie nocki przesypiają i zamiast się martwić należy się cieszyć:tak:

Zapominajko a jak sie ma ten aparat stały to to boli jak te zęby się ustawiają? Jest to uciążliwe?
Mi ortodonta powiedział że będę miała aparat stały a na noc będę musiałą jaki pałąk doczepiać do tych zameczków...też tak miałaś???
Mi właśnie ortodonta z Twoich okolic (z Wrocławia) będzie zakładał aparat:)

Do góry