reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No widzisz a ja wyszłam na dwór przede wszystkim po to żeby jej zlikwidować katarek i zatkany nosek:)
nam tez pediatra kazala przy katarku wychodzic na spacerki tylko u mnie to teraz sie takie lenistwo wlaczylo ze nawet jak fifi zdrowy to mnie sie nie chce:-( mam straszne wyrzuty :-:)-(wiem ze spacerki dla niego zdrowe i wogule a ja glupia siedze w domu:-(

Agatkas, nam pediatra powiedziała żeby wychodzić jak będzie do -10 stopni. Tym bardziej że Bartek cały czas miał stan podgorączkowy ( ok 37,5 )

Kokusia, ja nie napisałam że koniecznie pokój trzeba oddać dziecku, tylko że ja tak to widzę, no dla mnie po prostu jest to oczywiste, chcę aby dziecko miało swój kącik, swoje miejsce. Wiadomo że takiemu maluszkowi nie jest to jeszcze potrzebne, ale myślę że 3, 4 - latek spokojnie może mieć swój pokoik. No ale tak jak już powiedziałyście - każdy robi według własnego uznania oraz możliwości :tak::tak:
No ja to odczytałam troszeczkę inaczej. Ale oki. Mam zły dzień i się czepiam:zawstydzona/y:

nam tez pediatra kazala przy katarku wychodzic na spacerki tylko u mnie to teraz sie takie lenistwo wlaczylo ze nawet jak fifi zdrowy to mnie sie nie chce:-( mam straszne wyrzuty :-:)-(wiem ze spacerki dla niego zdrowe i wogule a ja glupia siedze w domu:-(
Oj Ty leniuszku!!!! Nie no ja z małą już dwa tygodnie nie byłam, bo najpierw ta angina, później nieludzkie mrozy:)

Agatkas, nam pediatra powiedziała żeby wychodzić jak będzie do -10 stopni. Tym bardziej że Bartek cały czas miał stan podgorączkowy ( ok 37,5 )

Z gorączką też bym nie wyszła.

dzis w DDTVN mowil Zawitkowski ze z dziezkiem mozna isc jak jest -15

Też to słyszałam - dlatego wyszłam:-D

no wyobraź sobie że na to liczyłam:-D:-D:-D:oo2:a tu du....a:-D:-D:-D

wiesz dziecku tak małemu to moze i obojetne czy ma pokoj czy nie, ale dla mojego dobrego samopoczucia chce zeby fifi mial swoj pokoik zawalony zabawkami , mam poprostu dosyc bajzlu w duzym i tyle:sorry2::sorry2: marze o tym zeby zamknac to wszystko za drzwiami i moc na to nie patrzec:sorry2:

pije 3 kawe:baffled: o matuchno

kochana Alex ma swoj pokoik ale i tak to nic nie zmienia...fakt ze kosze i pojemniki z zabawkami sa w pokoju bo jeszcze ich nie potrafi przeniesc:-Dale zabawki sa powywalane praktycznie wszytskie doslownie po calym mieszakniu....potrafie posprzatac i w tym samym momencie Alex te zabawki wynosi z powrotem:-D:dry:

a ja dopiero teraz,bo postanowiłam się wyrwać troszeczke z domku i pójść sobie troszke do ludzi i przy okazji troszke zarobic:happy2::tak:;-)
i stwierdzac ze warto...bo od razu lepiej sie czuje i mam wiecej czasu dla Alexa,na ogarniecie domku i na taka organizacje niz siedzac w chacie:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry