reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Oj Kokusia no co przyznam sie hehhe ze pewnie bede tam sprzatac ale to juz niestety taka moja choroba heheh odziedziczona po mamie:-D:-D wiec to u nas rodzinne:zawstydzona/y:
Co do funkcjonalności pokoi w domach kazdy robi jak uważa , jak jemu jest wygodnie. Moze jestem zbyt wygodnicka nie wiem, w kazdym razie kazdy mieszka w miare swoich mozliwosci i nalezy pamietac ze jednak nie ilosc pokoi a atmosfera w domu jest najwazniejsza:tak: ale skoro mam mozliwosc zrobienia pokoju dla dziecka to jestem z tego powodu szczesliwa i juz.
Ależ zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości:tak: Dla mnie niezrozumiałe jest tylko to że jeśli masz więcej niż jeden pokój to koniecznie musisz oddac dziecku

Ostatnia edycja:
reklama
Kokusia, ja nie napisałam że koniecznie pokój trzeba oddać dziecku, tylko że ja tak to widzę, no dla mnie po prostu jest to oczywiste, chcę aby dziecko miało swój kącik, swoje miejsce. Wiadomo że takiemu maluszkowi nie jest to jeszcze potrzebne, ale myślę że 3, 4 - latek spokojnie może mieć swój pokoik. No ale tak jak już powiedziałyście - każdy robi według własnego uznania oraz możliwości :tak::tak:

A ja mam pytanie do Was, pomóżcie mi proszę, wypełniałam właśnie raport na Streetcom, badanie ogólne z pampersa , kliknęłam wyślij, a na czerwono pokazało mi "Udział w forum dyskusyjnym z innymi matkami małych dzieci". no i co ja mam zrobić ? :baffled: bo nie mogę wysłać :baffled:

Kokusia rzeczywiście kredyt to jest ciężka sprawa, ale my i tak mieszkamy w domu teściów, a są jeszcze dwie siostry męża więc nie jesteśmy na swoim :happy2:.

Przeziębienie, tylko ten kaszel taki mocny, ale na szczęście płuca czyste, więc dostała stodal, dwa rodzaje kropli do nosa, osciloccoccinum czy jakoś tak, maść do nacierania i sól do kąpieli do wdychania. Jak wyszłam z apteki to się za głowę złapałam, stówa poszła jak nic.
Już dość tych mrozów, chcę lato !!!

A jaką sól i jaką maść?:)
A my odważyłyśmy się wyjść na mróz! I tyłek mi zmarzł:) Chodziłyśmy tylko pół godzinki bo dzisiaj u nas -16:)

Kokusia, ja nie napisałam że koniecznie pokój trzeba oddać dziecku, tylko że ja tak to widzę, no dla mnie po prostu jest to oczywiste, chcę aby dziecko miało swój kącik, swoje miejsce. Wiadomo że takiemu maluszkowi nie jest to jeszcze potrzebne, ale myślę że 3, 4 - latek spokojnie może mieć swój pokoik. No ale tak jak już powiedziałyście - każdy robi według własnego uznania oraz możliwości :tak::tak:
:tak::tak::tak:;-)

co do ankiety nie wiem jak ci pomóc:baffled:

A jaką sól i jaką maść?:)
A my odważyłyśmy się wyjść na mróz! I tyłek mi zmarzł:) Chodziłyśmy tylko pół godzinki bo dzisiaj u nas -16:)
Oj ja tylko bylam troche na balkonie z Fifem dalej nie miałam odwagi i chyba chęci:sorry2: wychodzić. Wogule ostatnio juz pisalam ze jakos na spacery mi sie wcale nie chce wyłazić:-:)-(

reklama
Do góry