tygrysek82
Fanka BB :)
oooooo taka zapiekanka pycha, tylko trzeba by do sklepu po skladniki wyjsc a tak mi sie nie chceeeee:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzuc kure,tzn piers i papryke,mniam;-)
Ale przeżycia... Masakra
Agatkas ja do zapiekanki seroej brokuły wrzucam
Kurcze,ale mi smaka narobilas Drapiezna...a ja bym dał wszystko do takiej zapiekanki i kurczaka i papryke i brokuła, i nawet pieczarki!!!!!
no no , nowoczesne kobiety gotują tylko z proszkuKurcze,ale mi smaka narobilas Drapiezna...
Ja teraz nakupilam tyle tych pomyslow na...i innych przypraw,sosow...czytaj torebek,ze nie moge szafki z tym domknac,a jak wywalilam to wszystko babce na tasme w intermarche....to baba zwariowala...torebek za 400 zl..
Tylko kurde lodówka pusta a ja z Zuzą jeszcze po chorobie nie wychodzę Mam tylko brokula i pierś z kurczaka i kalafiora ja bym dała wszystko do takiej zapiekanki i kurczaka i papryke i brokuła, i nawet pieczarki!!!!!
no no , nowoczesne kobiety gotują tylko z proszku
a prawdziwe kobiety nawet z proszku potrafia zrobic cudo!!!!!!!!!:-):-)
Do mnie dziec sie rano przykleił i tak cały czas przy nodze....w końcu teraz jej puściłam na chwilkę baję żeby móc usiąść i wypić kawę
;-);-);-);-);-)
dziewczynki co robicie dziś na obiad??? szukam pomysłu