reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

To ja chyba tylko jestem taki leń patentowany :-) Bo mi się w domu podoba.
Tu sobie sprzątne, tam upiorę, zmywareczkę wstawie. Na spacer czy zakupki z Jaśkowym wyskoczymy. Na basenik czasem. I fajnie jest :-D

Co prawda trochę tam sobie pracuje na swoim ale robię to wieczorami zeby się oderwać. Wszystko co robię opiera się na mojej wiedzy ze studiów więc specjalnie się nie przepracowuje.

A co robisz jeśli można?:)

Edee i co to w końcu było????

reklama
A co robisz jeśli można?:)

Ano zajmuję sie marketingiem gabinetów stomatologicznych. Od podstaw. Od wystroju wnętrza, obsługi, pr, reklama, programy lojalnościowe. Ktoś mnie wynajmuje a ja mu piszę taki hand-book żeby wiedział co i jak. Szkolę obsługę. Wynajmuje ludzi do stworzenia logo. Do stworzenia strony. No takie tam :-)

Ano zajmuję sie marketingiem gabinetów stomatologicznych. Od podstaw. Od wystroju wnętrza, obsługi, pr, reklama, programy lojalnościowe. Ktoś mnie wynajmuje a ja mu piszę taki hand-book żeby wiedział co i jak. Szkolę obsługę. Wynajmuje ludzi do stworzenia logo. Do stworzenia strony. No takie tam :-)
Super! Ekstra masz robotę! Nie to co moje nudy:-(

Morgen:-D

wstalismy bo musze jechac po moja mame po siostre po wience bo jedziemy na pogrzeb mojego wujka...:zawstydzona/y::-(nienawidze pogrzebów.bbbuuuu....wujka juz dawno nie widzialam a jednak wcale nie mamy do siebie tak daleko:zawstydzona/y:ahh te dzisiejsze czasy:dry:
malutki zostaje z tatusiem bo nie beda go na pogrzeb tachała.
buziaczki i miłego dnia mamusie....bawcie sie dobrze na bb:happy2:
Tygrys a Ty nie wymyślaj bo Olcia mi pisała,ze juz tankowała co by w każdej chwili Cię zaskoczyć:-):-Da podrodze zgarnie pewnie połowę matek z bb,bo z Tajgerem złe rzeczy sie wczoraj działy:-Dbuziaki:-D

Witajcie :-)

Nie ma jak we własnym łóżku :tak::tak::-), ale się wyspałam :-)

Tak w skrócie : w piątek poszłam znów do lekarza z młodym, że nadal ma gorączkę 39-40, więc dała nam skierowanie do szpitala, pojechaliśmy od razu, porobili badania, kroplówka ... gorączkował średnio 3 razy w ciągu doby zawsze grubo ponad 39 stopnie, no i lekarz "stwierdził", że to bakteria żołądkowa (coś mogło być np. w jogurcie) :baffled::szok:, ale narazie ok, dali nam antybiotyk do domu i już powinno być oki

Edee, oby już to cholerstwo dało na dobre spokój Alankowi.

My wczoraj byliśmy u lekarza, stwierdziła że to przeziębienie, przepisała syropki. Ale nad ranem doszedł okropny kaszel :dry::dry:

A dzisiaj od rana okupujemy kuchnię. Zupka grzybowa już zrobiona, ziemniaki na farsz do pierogów ruskich też. Zaraz idę robić pierożki :tak::tak::tak:

reklama
Dzień dobry;-)
dziewczynki dziękuję Wam wiecie za co;-) i cholernie się cieszę że jesteście!!

Olcia narobiłaś mi smaka na ruskie pierożki , ale nie mam w domu sera białego do farszu więc tylko sie obędę smakiem:sorry2:
Wczoraj pisałam Wam że mam księdza i że u nas będzie na końcu ok 21 godziny a tutaj dupa ledwo posprzątałam apartamenty i sama się ogarnęłam o godzinie 16 30 dzwonek do drzwi:-D okazało się że zawsze księżulek chodzi od końca:sorry2:

Do góry