reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
witajcie
my juz po spacerku, Karolinka dzis zaliczyla swoj pierwszy raz w metrze, mialatakie oczy, teraz jestesmy wdomku i gotujemy obiadzik:barszcz ukrainski i potrawka z kurczaka z ryzem
a gdzie madzienka, xpatrysiax, natalkaa i reszta dziewczyn?wylazic;-);-);-)
my juz po spacerku, Karolinka dzis zaliczyla swoj pierwszy raz w metrze, mialatakie oczy, teraz jestesmy wdomku i gotujemy obiadzik:barszcz ukrainski i potrawka z kurczaka z ryzem
edee24
Mama Alanka :-)
Czemu się smutasz, Edee? :-(
Ja chyba zrobię w tym tygodniu własnoręcznie ser żółty
Już dawno nie robiłam, a wolę taki niż kupiony w sklepie ;-)
Aaa ten szpital mnie tak zdołował jakoś, dobrze, że już jesteśmy w domku ...
własnoręczny ser żółty a jak to się robi samemu ??
własnoręczny ser żółty a jak to się robi samemu ??
bardzo prosto, a serek wychodzi smaczny i jest bez konserwantów zaraz wrzucę przepis na kulinarny
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja tez uwielbiam ten uwielbiam ten ser, ae dawno go nie robilam, zmobilizowalas mnie olciabardzo prosto, a serek wychodzi smaczny i jest bez konserwantów zaraz wrzucę przepis na kulinarny
edee24
Mama Alanka :-)
bardzo prosto, a serek wychodzi smaczny i jest bez konserwantów zaraz wrzucę przepis na kulinarny
Super, napewno zrobię, bo mój G to prawdziwy "serosz" potrafi zjeść całą kostkę sera tak od ręki
ja tez uwielbiam ten uwielbiam ten ser, ae dawno go nie robilam, zmobilizowalas mnie olcia
:-)
Ale mi ochoty narobilyscie tym serem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko skad ja na tym koncu swiata twarog wezme...:---(buuuuuuuuuuuuuuu
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Patrysia prosila o wybaczenie ale troszke jej sie pokomplikowało i jak tylko wszystko sie ustabilizuje to sie odezwiewitajcie
ide zerknac na ten ser zolty