reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja piorę nawet 2 razy dziennie:
i ja
Cześć

Dziękuję za Waszą pamięć :tak:
Ostatnio źle się czuję, słabo mi i wymiotuje z byle powodu. Nie mam kataru, a ni grypy, żadnego wirusa żołądkowego i w ciązy też nie jestem, więc nie wiem o co chodzi.
Jak Mati w południe ma drzemke to staram się z nim kłaś ale dzisiaj pospał całe 40 min, wiec ja nawet nie zdązyłam zasnąć.

Bałagan mam w domu i pełno prasowania, a następna pralka się już pierze :zawstydzona/y:
a moze zrob sobie badania
A ja mam dolinę:-(
co sie stalo

reklama
Jestem gruba, brzydka,pryszczata, nic twórczego nie robię , siedzę i gniję, pierdze w stołek, lata mijaja a ja stoję w miejscu, brakuje mi ludzi, brakuje mi czegoś co dodaje adrenaliny, wyzwań .........................

ogólnie mam doła........... nawet dziś nie sprzątałam....... mam ksiedza i burdel w domu, ech ide sie ogarnac ....

domek opanowany,posprzatane:tak:jeszcze tylko pranie wywiesze i luzik:-)Wy tez macie wiecznie tyle prania do prania?ja piore praktycznie co 2 dzien,nie raz codziennie:eek:masakra...
U mnie nawet 2, a czasem 3 prania dziennie, ale cóż trójka dzieci

Idziemy dzis do kina, Makla zostaje ze swoja ciocią.
Udanego seansu

A ja byłam w niedzielę na "Ciacho" i uważam że to jest jakaś totalna pomyłka! Tragiczny ten film.
Mnie też nie powalił na kolana, ale ciesze sie że poszłam, az taki tragiczny nie był, poza tym cieszę się ze wyrwałam sie z domu i moze dlatego nie wydawał i sie az taki tragiczny:-D

Cześć

Ostatnio źle się czuję, słabo mi i wymiotuje z byle powodu. Nie mam kataru, a ni grypy, żadnego wirusa żołądkowego i w ciązy też nie jestem, więc nie wiem o co chodzi.
Jak Mati w południe ma drzemke to staram się z nim kłaś ale dzisiaj pospał całe 40 min, wiec ja nawet nie zdązyłam zasnąć.

Bałagan mam w domu i pełno prasowania, a następna pralka się już pierze :zawstydzona/y:
Może rzeczywiscie porób sobie jakieś badania biedulka, szkoda sie tak męczyć. Odpoczywaj, jak tylko Mati Ci daje. Buziaki

:-:)-:)-(, co jest Kurczaczku?

Cześć

a moze zrob sobie badania
Pierwsze co pomyślałam to że pewnie w ciąży jesteś. Ale skoro nie to zgadzam się z Mamusią:tak:

No właśnie. Co się dzieje????

Jestem gruba, brzydka,pryszczata, nic twórczego nie robię , siedzę i gniję, pierdze w stołek, lata mijaja a ja stoję w miejscu, brakuje mi ludzi, brakuje mi czegoś co dodaje adrenaliny, wyzwań .........................

ogólnie mam doła........... nawet dziś nie sprzątałam....... mam ksiedza i burdel w domu, ech ide sie ogarnac ....
No nie, większej bzdury, to już dawno nie słyszałam:wściekła/y:
Jetseś szczupła, ładna, pryszczy też tam nie widziałam i nie stoisz w miejscu, zajmujesz zise swoim ukochanym synkiem i tworzeniem własnego ciepłego domku, takiego do którego chce sie wracać I to ma byc nic???????

gruba i brzydka??????????????????????

a co ja mam mowic?????????????
dziewczyno ciesz sie swoim wygladem, bo ja juz nie moge i nie wiem czy kiedykolwiek bede mogla, teraz zaluje ze zawsze chcialam schudnac 5 kilo, bo tyle mi kiedys brakowalo do szcescia:baffled::baffled::baffled::baffled:a teraz z 30kg nadwagi co mam robic----rycze prawie codziennie, ale od ryczenia sie nie chudnie
wiec tygrysie uszy do gory bo na prawde dawno nie uzywalo sie patelni na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hm a ja miałam na to mężowego wyciągnąc:dry::baffled:
Wiesz....kazdy ma inny gust...Mój mąż był na avatarze 3d i mówił że piękny film!

Ciekawe kiedy my wyskoczymy sobie do kina:baffled:wieczorami nie ma szans bo dziec budzi sie nie wiadomo kiedy i nie wiadomo czemu:eek::dry:hmmm teraz w weekend podrzucilabym dziecia mamie ale mam szkole za 2 tygodnie zas urodziny mojej mamy...ehhh...:dry:

co macie dla dziadkow na dzien babc i dziadkow?
Nic nie mamy jeszcze!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Nie gadaj głupot i wymyśl cos twórczego:):-D:-D:-D Ha ja dopiero tydzień w domu siedzę więc nie wiem jak bedzie za pół roku:)

reklama

Aaaaaaaaa z Tygrysa kurczak uciekł;-) Tygrysku niestety się zdarza. Ja siedzę w domu już pięc lat i jeszcze trochę muszę posiedziec i jestem grubsza, brzydsza i bardziej pryszczata od Ciebie ;-)więc głowa do góry:tak::-)

Do góry