reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
i ja

a moze zrob sobie badania
tak musze zrobić badania, bo to nie jest normalne :zawstydzona/y:
Jestem gruba, brzydka,pryszczata, nic twórczego nie robię , siedzę i gniję, pierdze w stołek, lata mijaja a ja stoję w miejscu, brakuje mi ludzi, brakuje mi czegoś co dodaje adrenaliny, wyzwań .........................

ogólnie mam doła........... nawet dziś nie sprzątałam....... mam ksiedza i burdel w domu, ech ide sie ogarnac ....
wcale nie jesteś brzydka, ani gruba, ani pryszczata ... spełniasz się w robi matki i żony, robisz pyszne obiadki i w ogole Cie podziwiam :zawstydzona/y:
Może rzeczywiscie porób sobie jakieś badania biedulka, szkoda sie tak męczyć. Odpoczywaj, jak tylko Mati Ci daje. Buziaki

QUOTE]
staram się zawsze odpoczywac jak mati śpi ale czasmai śpi za krótko :sorry:

oj Tygrysie nie raz i takie doły spadaja na najsilniejszych:-)ale to przejsciowe i wiesz o tym:tak:jestes szczuplutka,ladna,masz kochajacego meza,synka i w ogole jestes szczesliwa matka i mezatka....nie masz powodu do dolinek moja droga...:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: kochamy Cie Tygrys!!!!!!!!!!!!!!!!!

i wiem co czujesz bo ja tez chcialabym zrobic cosik dla siebie,rozwijac sie i "isc" do przodu:zawstydzona/y:tyle ze ty np masz latwiej,bo prace juz masz wystraczy do niej wrocic....a ja musze jeszcza ja znalesc:eek:

Witamy, po krótkiej przerwie szpitalnej :-(
Tak jak pisałam kilka dni temu na opiece, ta gorączka do 40 stopni przez 7 dni skończyła się szpitalem, na szczęście dziś nas puścili do domu, choć dalej jesteśmy na antybiotyku, nie mam sił, jutro więcej napiszę (chyba) :zawstydzona/y: chce mi się spać :-(

Tak jak pisałam kilka dni temu na opiece, ta gorączka do 40 stopni przez 7 dni skończyła się szpitalem, na szczęście dziś nas puścili do domu, choć dalej jesteśmy na antybiotyku, nie mam sił, jutro więcej napiszę (chyba) :zawstydzona/y: chce mi się spać :-(
biedactwa:zawstydzona/y::-(a coz to bylo?

ojej ... ale co powodowało tą gorączkę ?

Mój mąż był na avatarze 3d i mówił że piękny film!

:tak::tak:

:-:)-( co dokładnie stwierdzili w szpitalu?

Tygrys, Ty się nie wygłupiaj :wściekła/y: bo ja się tam do Łodzi pofatyguję :crazy:

reklama
To ja chyba tylko jestem taki leń patentowany :-) Bo mi się w domu podoba.
Tu sobie sprzątne, tam upiorę, zmywareczkę wstawie. Na spacer czy zakupki z Jaśkowym wyskoczymy. Na basenik czasem. I fajnie jest :-D

Co prawda trochę tam sobie pracuje na swoim ale robię to wieczorami zeby się oderwać. Wszystko co robię opiera się na mojej wiedzy ze studiów więc specjalnie się nie przepracowuje.

Do góry