reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

domek opanowany,posprzatane:tak:jeszcze tylko pranie wywiesze i luzik:-)Wy tez macie wiecznie tyle prania do prania?ja piore praktycznie co 2 dzien,nie raz codziennie:eek:masakra...
dzieciuch bez protestow walnal kimonko w lozeczku a ja teraz siedze popijam kawuche i wcinammmmmm:szok: 3 bita wcinam:szok:niech juz sie konczy bo pękneęęeeę:szok::-D

reklama
domek opanowany,posprzatane:tak:jeszcze tylko pranie wywiesze i luzik:-)Wy tez macie wiecznie tyle prania do prania?ja piore praktycznie co 2 dzien,nie raz codziennie:eek:masakra...
dzieciuch bez protestow walnal kimonko w lozeczku a ja teraz siedze popijam kawuche i wcinammmmmm:szok: 3 bita wcinam:szok:niech juz sie konczy bo pękneęęeeę:szok::-D
Ja piorę nawet 2 razy dziennie:

Witajcie niedzielnie:tak:
Zanplo zapomniałam się spytać jak ciasto??? wyszło????;-) ja dziś robię;-)
Rewelacja, pisałam wcześniej, że się objadam i nie mogę przestać, tylko, że strasznie się lepi do rąk w trakcie robienia, ale warto :happy2:.
Ja też często piorę, ale najgorsze to prasowanie, dzisiaj zmusiłam się i prasowałam ponad godzinę, na szczęście skończyłam, ale następne już się suszy ehh.
Idziemy dzis do kina, Makla zostaje ze swoja ciocią.

Hm a ja miałam na to mężowego wyciągnąc:dry::baffled:
Ciekawe kiedy my wyskoczymy sobie do kina:baffled:wieczorami nie ma szans bo dziec budzi sie nie wiadomo kiedy i nie wiadomo czemu:eek::dry:hmmm teraz w weekend podrzucilabym dziecia mamie ale mam szkole za 2 tygodnie zas urodziny mojej mamy...ehhh...:dry:

co macie dla dziadkow na dzien babc i dziadkow?

Ciekawe kiedy my wyskoczymy sobie do kina:baffled:wieczorami nie ma szans bo dziec budzi sie nie wiadomo kiedy i nie wiadomo czemu:eek::dry:hmmm teraz w weekend podrzucilabym dziecia mamie ale mam szkole za 2 tygodnie zas urodziny mojej mamy...ehhh...:dry:

co macie dla dziadkow na dzien babc i dziadkow?
U nas z podrzucaniem dziewczynek babci nie ma na szczęście problemu:tak:
My mamy zegary. Jeszcze może nauczę Martynę jakiegoś wierszyka:-)

Cześć

Dziękuję za Waszą pamięć :tak:
Ostatnio źle się czuję, słabo mi i wymiotuje z byle powodu. Nie mam kataru, a ni grypy, żadnego wirusa żołądkowego i w ciązy też nie jestem, więc nie wiem o co chodzi.
Jak Mati w południe ma drzemke to staram się z nim kłaś ale dzisiaj pospał całe 40 min, wiec ja nawet nie zdązyłam zasnąć.

Bałagan mam w domu i pełno prasowania, a następna pralka się już pierze :zawstydzona/y:

reklama
Do góry