reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A tak wogule Pyciol To nic się nie zmieniłas:no::no: jak dawniej paliłaś swojemu koszulki i takie tam to teraz go od Dzi...k wyzywasz:no::no::no: ech......................

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
za to On mi wypozycza ksiazki w aptece:szok::-D:-D

hehe Pyciol jak sie odzywasz:szok::-D co to za slownictwi:no:i to na glownym:no:

postanawiam poprawe....dajcie mi szlaban na bb:baffled:

HAHAHHAHAHA

To ja czytac nie umiem bo przeczytałam - dziwak :-)
Teraz zobaczyłam jak brzydko nazwałaś solenizanta :-D NIEŁADNIE!!!:-D

to Ciebie myszko nie trzeba było informować o moim słownictwie...:-D:-Di ak nie zajarzyłas:-D:-Da tak sie starałam załagodzić sytuacje:-D:-D

reklama
No nic!!!sprawdziłam wyniki lotka i nic:no:teraz moge isc spac,juz nie bedzie mi sie sniło 6 miliaków po nocach:zawstydzona/y::-(moze kiedys.....mojemu bratu sie sni ze wygrywa 6 milionow wlasnie...juz od ponad 2 miechow,powiedzial ze on je jeszcze wygra....a jak wygra to powiedzial ze postawi mi dom.Ja mu szczerze kibicuje:-D:-D

Witam piątkowo
Mąz wczoraj pojechał w trasę, po czterech tygodniach siedzenia w domku, jak był to sie nie mogłam doczekac, zebyy już jechał, bo mnie wkurza i wogóle kasę trza zarabiac, a teraz jakoś tak dziwnie i do pieca muszę sama zagladac i Młodą kąpac i wogóle wszytsko znów na moim łbie, tak można było cos na niego przerzucic.

Kanuś, co się nie odzywasz

słuchajcie:-D
Dzwonie przedtem do mojego niemezowego i mowie....
"badz tak dobry i skocz jeszcze do biblioteki i wez 'dom nad rozlewiskiem""
ok-usłyszałam:-D
po czym dzowni po 2 h i pyta co to miało być?:sorry2:
-'dom nad rozlewiskiem"-odpowiedzialam
-ale nie mają-burknął oburzony:baffled:
-jak to ?a inne części?:confused:-zapytałam
ale...hmmmm dobra dziubek zadzwonie póżniej:unsure::unsure::unsure:-odp speszony
haaaa zamiast do biblioteki wleciał do apteki i myślał,że to nazwa jakiegos specyfiku na odchudzanie:-Dwczoraj mu o tym nagadywałam i nie skumkał łoś mój,ale zakret:szok::-D
:-D:-D:-D:-D niezły jest ten Twój niemężowy

Ale mi Tygrys narobil ochoty na te pierożki:-):-):-):-)
I mi też:zawstydzona/y: i to od rana, a ja nie umiem pierogów lepiec, to znaczy jeszcze nigdy nie próbowałam, bo zawsze babcia mi robi, a ja szykuję tylko farsz.
Chyba trzeba sie będzie do babci uśmiechnąc:-)

hahahha ty to Tajger jestes jednak super gość:szok:jak by tak patrzec wyłazi ze jesz jeden posilek dziennie....nie ma śniadanie,bo przeciez jestes na diecie:-Da potem dopiero o 18.00 obiad...kolacji nie ma:confused::-Daaaaaa i jeszcze podwieczorek złożony z obiadu zanim mąż wraca z pracy co by nie widział ile wciągasz:-D

dziękuje,brzmi pyyysznieeeeee:-)a z jakim innym sosem moge to zrobic,bo solenizant nie jada czosnku....dziwka:dry:
:-D:szok::-D:szok::-D

No nic!!!sprawdziłam wyniki lotka i nic:no:teraz moge isc spac,juz nie bedzie mi sie sniło 6 miliaków po nocach:zawstydzona/y::-(moze kiedys.....mojemu bratu sie sni ze wygrywa 6 milionow wlasnie...juz od ponad 2 miechow,powiedzial ze on je jeszcze wygra....a jak wygra to powiedzial ze postawi mi dom.Ja mu szczerze kibicuje:-D:-D
Też bym kibicowała
Jak byłam mała to kibicowałam babci, bo miałam obiecaną prawdziwą małpkę:szok:

M. dzisiaj pojechał na rozmowę do Łodzi.
Mam nadzieję, że się uda :-)
Powodzenia

Ostatnia edycja:
Hej laseczki;-)dzis piątek!!!!!:-) czyli prawie weekend:-):-)
Blizniaczku pierożki się bardzo łatwo lepi;-)
Mamusiu ale masz dobrze ,moja mamcia nigdy pierożków nie lepiła dlatego ja teraz taka spragniona ich jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Marzycielko trzymam kciuki za męża:tak:

reszta śpiochów wstawać!!!!! kawa stygnie!!!:-)
Zapominajko czas na pożywne śniadanko!!!!!!!!:-D:-D

Wszyscy juz spia to i ja znikam...Jula niedawno padła:szok::szok::szok::szok:ale coś za coś..zobaczymy do ktorej jutro pospi:-D:-D:-D

Dobranoc!!!!Gaszę światło:tak:

o tej porze to Alex zaczyna sie juz wiercic i zalicza pierwsze pobudki:baffled:

hey

M. dzisiaj pojechał na rozmowę do Łodzi.
Mam nadzieję, że się uda :-)

Lecę Was poczytać
3 mamy kciuki:tak:

Witam piątkowo
Mąz wczoraj pojechał w trasę, po czterech tygodniach siedzenia w domku, jak był to sie nie mogłam doczekac, zebyy już jechał, bo mnie wkurza i wogóle kasę trza zarabiac, a teraz jakoś tak dziwnie i do pieca muszę sama zagladac i Młodą kąpac i wogóle wszytsko znów na moim łbie, tak można było cos na niego przerzucic.

Kanuś, co się nie odzywasz

:-D:-D:-D:-D niezły jest ten Twój niemężowy

I mi też:zawstydzona/y: i to od rana, a ja nie umiem pierogów lepiec, to znaczy jeszcze nigdy nie próbowałam, bo zawsze babcia mi robi, a ja szykuję tylko farsz.
Chyba trzeba sie będzie do babci uśmiechnąc:-)

:-D:szok::-D:szok::-D

Też bym kibicowała
Jak byłam mała to kibicowałam babci, bo miałam obiecaną prawdziwą małpkę:szok:

Powodzenia

tez zawsze chcialam miec zywa małpke:blink::cool2:Blizniaki my chyba mamy cos z siebie:-D

Nocka beznadziejna,niemezowy gdzies myknal a ja mialam na 9.00 kurs i tak wlasnie sobie na niego poszlam ze siedze na bb-to sie nazywa nałóg:dry:

reklama
Do góry