reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czy mi sie wydaje,czy wraz z nowym rokiem jakos nikt nie sklada zyczen solenizantom:unsure::unsure:...
Czesc mamcie....Chyba mam kryzys zbyt wielu dzieci w domu,bo normalnie tak dzis na mnie dzialaja te dwa oszolomy,mam ich razem tak serdecznie dosyc,ze zastanawiam sie czy nie ubrac i nie wystawic na balkon na jakis czas:szok::-D:-D:-D...

reklama
Tygrysku Twoj mezowy z tego co pamietam pracuje w Wawie....wiec dlaczego osiedliliscie sie w Łodzi?
wiesz co , przyjechaliśmy do Łodzi na studia, poznaliśmy miasto, zdobyliśmy nowych znajomych i jakoś tak się tutaj osiedliliśmy , później zaczeliśmy tutaj pracować. Mężowi dawna praca nie przynosiła satysfakcji więc chciał ją zmienić - padło jakoś tak nagle na Warszawę , gdy okazało się że go tam przyjeli mi wyszły dwie kreski na teście:-D Przez chwilkę myśleliśmy o przeprowadzce ale przyznam sie że po 7 latach pobytu tutaj już nie miałam ochoty aklimatyzować sie w nowe miejsce:zawstydzona/y:jeszcze ja w ciazy - nowe otoczenie, więc zostaliśmy:tak:
Ale powiem Wam że mnóstwo osób z Łodzi dojeźdza do pracy do Warszawy.
Czasem mi go szoda jak tak wcześnie musi wstawać ale to tak wiecznie chyba nie będzie;-)

Czy mi sie wydaje,czy wraz z nowym rokiem jakos nikt nie sklada zyczen solenizantom:unsure::unsure:...
Czesc mamcie....Chyba mam kryzys zbyt wielu dzieci w domu,bo normalnie tak dzis na mnie dzialaja te dwa oszolomy,mam ich razem tak serdecznie dosyc,ze zastanawiam sie czy nie ubrac i nie wystawic na balkon na jakis czas:szok::-D:-D:-D...

:-D:-D:-D

wiesz co , przyjechaliśmy do Łodzi na studia, poznaliśmy miasto, zdobyliśmy nowych znajomych i jakoś tak się tutaj osiedliliśmy , później zaczeliśmy tutaj pracować. Mężowi dawna praca nie przynosiła satysfakcji więc chciał ją zmienić - padło jakoś tak nagle na Warszawę , gdy okazało się że go tam przyjeli mi wyszły dwie kreski na teście:-D Przez chwilkę myśleliśmy o przeprowadzce ale przyznam sie że po 7 latach pobytu tutaj już nie miałam ochoty aklimatyzować sie w nowe miejsce:zawstydzona/y:jeszcze ja w ciazy - nowe otoczenie, więc zostaliśmy:tak:
Ale powiem Wam że mnóstwo osób z Łodzi dojeźdza do pracy do Warszawy.
Czasem mi go szoda jak tak wcześnie musi wstawać ale to tak wiecznie chyba nie będzie;-)
a gdzie mezus pracuje?

mamusiu a Ty bylas dzisiaj w pracy?
bylam kochana, ja pracuje od 7.00 do 8.30, wiec juz dawno wrocilam, juz na spacerku bylysmy, moje dziecko nie umie wolno chodzic tylko musi biegac, uffff, zmeczylam sie, ale moze szybciej schudne:tak:
to samo pomysllam sobie wczoraj

Blizniaczku pierożki się bardzo łatwo lepi;-)
Mamusiu ale masz dobrze ,moja mamcia nigdy pierożków nie lepiła dlatego ja teraz taka spragniona ich jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Moja mama nie umie lepic i ja nawet nie próbowałam, ale kiedys jak będę na emeryturze i będę miała dużo czasu to będe lepiła;-)

Nocka beznadziejna,niemezowy gdzies myknal a ja mialam na 9.00 kurs i tak wlasnie sobie na niego poszlam ze siedze na bb-to sie nazywa nałóg:dry:
Ładnie, ładnie, każde tłumaczenie dobre, żeby tylko się nie uczyc:szok:

A mój Fifi dziś bawi sie w modela:-D:-D wygrzebał swój kapelusik i idzie do lustra i chce go założyć:-D:-D:-D więc mu pomagam gdyz on to tak nieumiejętnie robi:-D:-D i gapi się w lusto i smieje sie sam z siebie znów sciaga i zakłąda:-D:-D:-Dteraz lata po mieszkaniu w kapelusiku:-D
super widok to musi byc:-D:-D:-D:-D:-D

Madzienko, a oglądałaś te kombinezoniki, fajne są?
Cena kusząca i widziałam ze mają też fajne bodziaki z hello kitty, ale co z tego jak najbliższy real w szczecinie, a to 120 km:-(

hey

M. dzisiaj pojechał na rozmowę do Łodzi.
Mam nadzieję, że się uda :-)

Lecę Was poczytać

Powodzenia

.......................:nerd:

Przynajmnie razem troche pobędziecie;-)

A mój Fifi dziś bawi sie w modela:-D:-D wygrzebał swój kapelusik i idzie do lustra i chce go założyć:-D:-D:-D więc mu pomagam gdyz on to tak nieumiejętnie robi:-D:-D i gapi się w lusto i smieje sie sam z siebie znów sciaga i zakłąda:-D:-D:-Dteraz lata po mieszkaniu w kapelusiku:-D

słodziak:-D:-D:-D:-D

I tak Kochan dzielna jestes ja czasami julę mam ochote na allegro wystawic:-D:-D:-Da jakbym miala taka drudą:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

przełączcie odbiorniki na TVN style:szok::szok::szok: szok jak człowiek sam sobie może zaszkodzić:szok::szok::szok:

co mowili???

Madzienko, a oglądałaś te kombinezoniki, fajne są?
Cena kusząca i widziałam ze mają też fajne bodziaki z hello kitty, ale co z tego jak najbliższy real w szczecinie, a to 120 km:-(

Ogladalam, wygladaja naprawde fajnie, jak damskie narciarskie tylko mniejsze:-):-):-)jak kupie zrobie fotke, moze dzisiaj uda mi sie real odwiedzic, mam go po drugiej stronie ulicy:-D:-D:-D

reklama
Nadrobilam choć trochę teraz pora przywitac sie...Jula pospala do 10 ale kolo 3 mielismy pobudke chyba zęby ida bo plakala nie wiadomo czemu:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: dopiero po czopku zasnęla

Ja mam dzisiaj w planach kosmetyczke-ide pazurki robic....

Wczoraj przyszly kalendarze dla dziadkow i powiem Wam ze w rzeczywistosci sa jeszcze ladniejsze...super kolory, swietny papier, w zalaczniku wysylam wam ten jednostronny...ten ktorego pokazalam wam projekt jest taki fajny ze szkod mi go oddac:-D:-D:-D:-D moglam zamowic sobie jeszcze jeden:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Załączniki

• IMG_6411.jpg
    IMG_6411.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 34
Do góry