reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No to tygrys się odchudza :-D:-D:-D

Agaciu badz dobra kolezanka i nie stresuj Tygrysa w tych trudnych chwilach....na noc moze podjesc bo przeciez sniadania nie jadla:-D:-D

hihi :-D .... nie no jak śniadania nie jadła to musi obfitą kolację jeszcze zjeść :-D
Wy sie wstretne czarownice smiejecie z TYgrysa ale ja zawsze tak sie odchudzam:zawstydzona/y: caly dzien gloduje a na kolacje zjadam obiadek i wsio:-D:-D i zawsze mi leci z dupska:-p:zawstydzona/y::sorry2:

ps. gdyż ja o głodzie nie usnę:zawstydzona/y::sorry2:

słuchajcie:-D
Dzwonie przedtem do mojego niemezowego i mowie....
"badz tak dobry i skocz jeszcze do biblioteki i wez 'dom nad rozlewiskiem""
ok-usłyszałam:-D
po czym dzowni po 2 h i pyta co to miało być?:sorry2:
-'dom nad rozlewiskiem"-odpowiedzialam
-ale nie mają-burknął oburzony:baffled:
-jak to ?a inne części?:confused:-zapytałam
ale...hmmmm dobra dziubek zadzwonie póżniej:unsure::unsure::unsure:-odp speszony
haaaa zamiast do biblioteki wleciał do apteki i myślał,że to nazwa jakiegos specyfiku na odchudzanie:-Dwczoraj mu o tym nagadywałam i nie skumkał łoś mój,ale zakret:szok::-D

ale...hmmmm dobra dziubek zadzwonie póżniej:unsure::unsure::unsure:-odp speszony
haaaa zamiast do biblioteki wleciał do apteki i myślał,że to nazwa jakiegos specyfiku na odchudzanie:-Dwczoraj mu o tym nagadywałam i nie skumkał łoś mój,ale zakret:szok::-D
:rofl::rofl::rofl::rofl:

:-D:-D:-D nie moge, ale się uśmiałam. Ciekawe jaka była reakcja pani farmaceutki :-D:-D:-D dobre

Ale mamy krzywe ściany w kuchni. Kazda półka wisi krzywo bo te stare ściany stoją jak chcą już mnie to zaczyna denerwować.
Mąż właśnie kupił bilety na poniedziałek na Avatara, mama nadzieję, że nie będę żałowała. Majka jakaś marudna, nie wiem co jej jest.

Mamuski robiace w Realu zakupy w promocji za 50zl sa kombinezony dla maluchow, tzn. kurtka +spodnie na polarze...naprawde fajne ja zastanawiam sie czy nie kupic Julci na przyszly rok:tak::tak::tak::tak:bo na ten mamy

nie, no okazja dobra, tylko kto to wie jakie duże będą nasze dzieci za rok

No to tygrys się odchudza :-D:-D:-D

:-D:-D:-D

aaaa, nie no aż zębami zaryłam w laptopa :-D:-D:szok::-D

reklama
Do góry