Agacia82
Mami :)
hihiAgaciu badz dobra kolezanka i nie stresuj Tygrysa w tych trudnych chwilach....na noc moze podjesc bo przeciez sniadania nie jadla![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihiAgaciu badz dobra kolezanka i nie stresuj Tygrysa w tych trudnych chwilach....na noc moze podjesc bo przeciez sniadania nie jadla![]()
No to tygrys się odchudza![]()
Agaciu badz dobra kolezanka i nie stresuj Tygrysa w tych trudnych chwilach....na noc moze podjesc bo przeciez sniadania nie jadla![]()
Wy sie wstretne czarownice smiejecie z TYgrysa ale ja zawsze tak sie odchudzamhihi.... nie no jak śniadania nie jadła to musi obfitą kolację jeszcze zjeść
![]()
Wy sie wstretne czarownice smiejecie z TYgrysa ale ja zawsze tak sie odchudzamcaly dzien gloduje a na kolacje zjadam obiadek i wsio
i zawsze mi leci z dupska
ps. gdyż ja o głodzie nie usnę![]()
hehehehno to jak Ci leci to fajniemoze ja tez zastosuje taka dietke...tak na opak zleksza
![]()
słuchajcie
Dzwonie przedtem do mojego niemezowego i mowie....
"badz tak dobry i skocz jeszcze do biblioteki i wez 'dom nad rozlewiskiem""
ok-usłyszałam
po czym dzowni po 2 h i pyta co to miało być?
-'dom nad rozlewiskiem"-odpowiedzialam
-ale nie mają-burknął oburzony
-jak to ?a inne części?-zapytałam
ale...hmmmm dobra dziubek zadzwonie póżniej-odp speszony
haaaa zamiast do biblioteki wleciał do apteki i myślał,że to nazwa jakiegos specyfiku na odchudzaniewczoraj mu o tym nagadywałam i nie skumkał łoś mój,ale zakret
![]()
słuchajcie
ok-usłyszałam
haaaa zamiast do biblioteki wleciał do apteki i myślał,że to nazwa jakiegos specyfiku na odchudzaniewczoraj mu o tym nagadywałam i nie skumkał łoś mój,ale zakret
![]()
Mamuski robiace w Realu zakupy w promocji za 50zl sa kombinezony dla maluchow, tzn. kurtka +spodnie na polarze...naprawde fajne ja zastanawiam sie czy nie kupic Julci na przyszly rokbo na ten mamy
dietka cud![]()
No to tygrys się odchudza![]()
słuchajcie
ok-usłyszałam
![]()