reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Ale to przeciez mozna miec podzielną uwagęObiadki szykujemy![]()

tygrysek82
Ło tak daleko masz pocztę???Znowu mam awizo w skrzynce
Musze iść na pocztę, bo to na pewno kalendarze dla dziadkow a ja juz doczekac sie ich nie moge...
Jak wroci P wezmę jego samochod to nie bede musiala skrobac![]()
Mamuski robiace w Realu zakupy w promocji za 50zl sa kombinezony dla maluchow, tzn. kurtka +spodnie na polarze...naprawde fajne ja zastanawiam sie czy nie kupic Julci na przyszly rok

bo na ten mamy

Ostatnia edycja:
Ło tak daleko masz pocztę???
Nie tak daleko

i to pewnie wielka paka bo 4 kalendarze
Ostatnia edycja:
Ale to przeciez mozna miec podzielną uwagę![]()
ale komputer w pokoju a obiad w kuchni

tygrysek82
Mamuski robiace w Realu zakupy w promocji za 59zl sa kombinezony dla maluchow, tzn. kurtka +spodnie na polarze...naprawde fajne ja zastanawiam sie czy nie kupic Julci na przyszly rokbo na ten mamy
Ja chyba jednak poczekam z zakupem do nastepnej jesieni gdyz nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie potrzebny za rok;-)
aaaaaaaaaa no takNie tak dalekona drugim osiedlu....ale isc mi sie nie chce bo zimno
i to pewnie wielka paka bo 4 kalendarze

hhhh to trzeba komputer do kuchni przestawić;-)ale komputer w pokoju a obiad w kuchni![]()
Ja chyba jednak poczekam z zakupem do nastepnej jesieni gdyz nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie potrzebny za rok;-)
aaaaaaaaaa no tak
hhhh to trzeba komputer do kuchni przestawić;-)
Ja bije sie z myslami czy kupowac...ale Julcia dostala talony w ramach paczki ode mnie z pracy i chyba częśc pieniązkow zainwestuje...jak nie trafie w rozmiar to moje kolezanki maja w roznym wieku dzieci i komus go wypchnę

A z tym komputerem masz rację:-)
pyciolek87
Mama Alexa:*
Ja to jestem cały cza sna bb....pomiedzy kuchnią,pokojami a łazienką
ale daje rade...tylko głupio mi pisać tak ,bo sobie pomyślicie ze ja nic calymi dniami nie robie

mimo tego ze spociłam się jak wieprz

reklama