reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Znowu mam awizo w skrzynce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Musze iść na pocztę, bo to na pewno kalendarze dla dziadkow a ja juz doczekac sie ich nie moge...

Jak wroci P wezmę jego samochod to nie bede musiala skrobac:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

reklama
Mamuski robiace w Realu zakupy w promocji za 50zl sa kombinezony dla maluchow, tzn. kurtka +spodnie na polarze...naprawde fajne ja zastanawiam sie czy nie kupic Julci na przyszly rok:tak::tak::tak::tak:bo na ten mamy

Ostatnia edycja:
Mamuski robiace w Realu zakupy w promocji za 59zl sa kombinezony dla maluchow, tzn. kurtka +spodnie na polarze...naprawde fajne ja zastanawiam sie czy nie kupic Julci na przyszly rok:tak::tak::tak::tak:bo na ten mamy

Ja chyba jednak poczekam z zakupem do nastepnej jesieni gdyz nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie potrzebny za rok;-)

Nie tak daleko:-D:-D:-D:-Dna drugim osiedlu....ale isc mi sie nie chce bo zimno:no::no::no::no:
i to pewnie wielka paka bo 4 kalendarze
aaaaaaaaaa no tak:-D:-D:-D

ale komputer w pokoju a obiad w kuchni:blink::blink::blink:
hhhh to trzeba komputer do kuchni przestawić;-)

Ja chyba jednak poczekam z zakupem do nastepnej jesieni gdyz nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie potrzebny za rok;-)

aaaaaaaaaa no tak:-D:-D:-D

hhhh to trzeba komputer do kuchni przestawić;-)

Ja bije sie z myslami czy kupowac...ale Julcia dostala talony w ramach paczki ode mnie z pracy i chyba częśc pieniązkow zainwestuje...jak nie trafie w rozmiar to moje kolezanki maja w roznym wieku dzieci i komus go wypchnę:-D:-D:-D:-D

A z tym komputerem masz rację:-)

Ja to jestem cały cza sna bb....pomiedzy kuchnią,pokojami a łazienką:-D:-Dale daje rade...tylko głupio mi pisać tak ,bo sobie pomyślicie ze ja nic calymi dniami nie robie:szok::baffled::sorry2:mimo tego ze spociłam się jak wieprz:szok::-D:-D

reklama
Do góry