reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:tak::tak::tak: bo to jest dla klasy średniej budownictwo:) a według wojewody śląskiego klasa średnia zarabia nie wiadomo ile:):-D:-D:-D:-D
nio tak chyba wszedzie jest kochana:-( dlamnie to smieszne jak patrze ilew wynosi czynsz w mieszkaniu 3 pokojowym, nowym w lodzi w tbs, za ok 70 metrow placisz ok 800 zl chyba jak niw wiecej

Bardzo dobrze tygrysku:) Towarzysto Budownictwa Społecznego:) Jak zaczęli budować blok to musieliśmy wpłacić 25tys i kaucję 5tys i dostalismy mieszkanie:) I ono nigdy nie bedzie nasze:)
ale wiesz ze nikt cie z niego nie wyzuci tak jak moze byc w przypadku wynajmu , a zreszta teraz cos mi sie obilo o uszy ze moze za kilka lat wejdzie ustawa pozwalająca wykupic Tbs na własność:tak:

A my mamy z TBS:-):-):-)

hmmmmmmmm mieszkasz w mieszkaniu ktore formalnie nie jest twoja wlasnoscia. aby je dostac musisz wlpacic ok 30% chyba jego wartosci i miesiecznie placisz wyzszy czynsz niz w mieszkaniu wlasnosciowym. dobrze to napisałam???
No wlasnie,my teraz jak bylismy zadalismy sobie pytanie-a moze by juz wracac teraz...I myslelismy nad tym tbsem....tylko,ze okres oczekiwania tam gdzie sie dowiadywalismy to dwa lata...

Bardzo dobrze tygrysku:) Towarzysto Budownictwa Społecznego:) Jak zaczęli budować blok to musieliśmy wpłacić 25tys i kaucję 5tys i dostalismy mieszkanie:) I ono nigdy nie bedzie nasze:)

No i wlasnie,nie wiem,bo to nie jest sprawdzone info,ale podobno ma byc po nowym roku,mozliwosc wykupienia tego jednak na wlasnosc...

reklama
Do góry