reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ufff jaka produkcja...wróciłą kaja i Pyciołek i cos rudzyło sie:-D:-D:-D:-D:-D

I mieszkaniowe tematy

Witanizacja z bieguna kochane...
Chyba mentalnie zaczynam wracac spowrotem do pracy,bo juz latam jak wsciekly Roman robiac szesc rzeczy na raz...:szok::-D..
A z dobrych wiesci,dzwonili wlasnie z przydzialu przedszkolowego,ze zwolnilo sie jedno miejsce w przedszkolu kolo mojej pracy,tam gdzie tak strasznie trudno sie dostac,gdzie jest 3 dzieci na jedna pania,albo jedna pani na troje dzieci...I mamy je:szok::-D:-D:-D:-D!!!

Super, gratulacje...a Marysia co na to???:-):-):-)

na jakie oplaty macie w czynszu?

Ja wiem czego nie mamy....prąd, róznica na plus lub minus zuzytej wody i ogrzewania....Gazu nie mamy bo kuchenka mamy elektryczna wiec o rachunkach za prad nie będe wypowiadała sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny ile płacicie za czynsz?na przyszło nowe naliczenie na 2010r.i wyszło 377 zł....na nasza 2 i Alexa...jak na moje to troche duzo czy jak?:confused::baffled:
kurcze my płacimy podonie tylko na trzy dorosłe osoby....Mari jeszcze nie policzyli..... i mamy teraz po podwyżce 358zł.....
Ten wlasnie post mi przypomnial,ze za trzy tygodnie wracam do pracy...a moje dzieciatko idzie do przedszkola...:szok:
Witaj Agateczko:-)Gratuluje decyzji i ciesze sie razem z Wami, ze macie przed soba dwa cudowne lata:-):-)!
jezuniu....ja juz tez podanie wysłane i czekam ja czekam....masakra.....:zawstydzona/y:
No ja tez mam własnościowe nawet odrębną własność wiec to chyba zalezy od miasta jakie maja stawki w czynszu:baffled:
A co ja mam w to wliczone : wodę zimną i ciepłą , ogrzewanie centralne, fundusz remontowy, eksploatacje mieszkania, wywóz śmieci, i jakies podatki.I poprawka spojrzałam na kartke z nowym czynszem i jest 480zł:(:)-((
my też tak jak Tygrysek własnościowe i to samo mamy wliczone :tak:
Hej witam się i ja!
Jak tak czytam ile płacicie czynszu to wam normalnie zazdroszczę. My czynszu płacimy 896 zł w tym woda zimna tylko, śmieci i centralne. Osobno płacimy gaz to ok 180-200 zł na 2 miesiące i prąd ok 700-800 zł na 2 miesiące. Dziwne dlaczego my mamy takie wysokie opłaty:confused:.
Gabi się właśnie obudziła ze swojej drzemki bo my już od samego rana byliśmy u lekarza z wynikami krwi, na razie wszystko w normie a mała waży równiutko 10 kg. Podobno bardzo słabo przybiera na wadze w 2 miesiące 300 g
masakra......Darina ogromni duzo macie wydaje mi sie.....:zawstydzona/y:
a co do wagi to chyba tylko my jesteśmy z tej "ciężkiej" moj puplecik wazy już 11,5 kg.... :sorry2::szok:

Ale żeście naskrbały od wczoraj:szok:

A ja wzięłam dzisiaj wolne, bo musiałam z Grzesiem do ortodonty jechać po wycisk na aparat, a wcześniej jeszcze zrobić zdjecie . Jak zwykle nerwów sie najadłam, bo myślałam że ie zdąże ogromna kolejka na rtg, więc stałam tam przebierałam nogami i klęłam pod nosem:szok::zawstydzona/y:, ale udało się i zdjecie zrobic i do ortodonty zdążyć, za tydzień po odbiór aparatu;-), czekalismy od sierpnia:cool:.
Spadam z małolatą na spacerek, póki chłopaki jeszcze w szkole
z tą ilościa postów to serio mega duzo napisałyście.....od czasu jak żadko zaglądam to ciężko nadrobic.....:tak:
Bliźniaczku Ty to jesteś mega obrotna kobitka.....kurcze juz nie raz pisałam,ze musze PODZIWIAM:*

chcecie zobaczyć jak chodzimy;-);-);-)
Filmy Juleczki
zuch dziewczyna:*:*:*

Witam poza tym tak skromnie....

Mis w pracy,Mari spi,a ja nadrabiam jak co dzień......nie da u nas rady częściej tutaj bywac dopóki nie kupimy laptopka...a to jeszcze troszke potrwa.....niestety....
Nocka u nas dobra.....tylko ja sie ostatnio nie wysypiam....budze sie co chwile.....

LECKAM JESZCZE OGARNĄĆ BUZIACZKI:*

My właśnie wróciłyśmy ze spacerku. Gabi śpi a ja mykam się pouczyć.

Zapominajka mam pytanko czy rozmawiałaś z mężem na temat wózka bo mnie koleżanka molestuje czy już coś wiem.

Cześć
Nie chce mi się dzisiaj nic , nawet na spacerku nie byliśmy :-(

Darina bardzo duże rachunki płacicie ... my mamy dom, dwa pietra, rodzice na dole mieszkają a my do gory. Wszystko jest podwójnie, telewizory grają prawie cały dzień, komputer, lodórki itd. i za prąd mamy około 320 zł na dwa miesiące.
Skąd takie wysokie rachunki macie? A za czynsz - no strasznie .

Bliźniaczku Ty to jesteś mega obrotna kobitka.....kurcze juz nie raz pisałam,ze musze PODZIWIAM:*

Witam poza tym tak skromnie....

Mis w pracy,Mari spi,a ja nadrabiam jak co dzień......nie da u nas rady częściej tutaj bywac dopóki nie kupimy laptopka...a to jeszcze troszke potrwa.....niestety....
Nocka u nas dobra.....tylko ja sie ostatnio nie wysypiam....budze sie co chwile.....
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kanuś ja naprawdę nic takiego nie robię, po prostu życie, tez kiedyś sprawicie Mari rodzeństwo i też sie będziesz organizować z dwójką lub trójką i spokojnie dasz sobie radę.
Szkoda, ze nie masz tego laptopka tylko dla siebie, mogłabyś częściej wpadać, bo ostatnio skromniutko i brakuje Ciebie.
Spokojnych snów i wygrania w toto, a pewnie wtedy będzie i laptopik i inne.

My właśnie wróciłyśmy ze spacerku. Gabi śpi a ja mykam się pouczyć.
My też byłyśmy na spacerku, bardzo fajna pogoda do spacerowania, słonko świeciło, mrozik spory, ale na szczęście brak wiatru i dlatego fajnie sie chodziło

Darina bardzo duże rachunki płacicie ... my mamy dom, dwa pietra, rodzice na dole mieszkają a my do gory. Wszystko jest podwójnie, telewizory grają prawie cały dzień, komputer, lodórki itd. i za prąd mamy około 320 zł na dwa miesiące.
Skąd takie wysokie rachunki macie?
To mało płacicie za prąd, może to zależy od regionu kraju,

Witamy wtorkowo:tak: Ja od dzisiaj mam mężowego na urlopie aż do końca tygodnia więc melduję się dopiero teraz. Na jutro zaplanowałam sobie tapetowanie. Jestem ciekawa jak nam to wyjdzie bo pierwszy raz będę to robic z mężowym;-):-D
Udanego tapetowania, pochwal sie potem efektem.

Znalazłam Majce nową zabawkę, która zajmuje ją na dość długo :-D pudełko z mleka pełne nakrętek po wodzie i napojach, ale ma frajdę, a ja przynajmniej mogę trochę poczytać.
Bardzo twórcza zabawka i tania:-D

reklama
Do góry