reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny mojemu dziecku sie zupełnie wszytsko pokałapuckało...nie spał dzisiaj cały dzien....jak wstał o 10 tak usnał o 20.00:szok:i cały czas w ruchu,ja juz bym padła na jego miejscu a on dalej dawaj...smigał przy pchaczu i sam obierał sobie kierunki,śmiechowo to wyglądało jak podnosił tego pchacza i obierał kierunek:-D:-Dsłodko:-)bylismy na kontroli buziaka i juz jest wsio oki,mamy jeszcze tylko wykonczyc te leki i juz:tak:i musze sie pozalic ze Alex nie chce jesc praktycznie nic pozywnego(mam na mysli obiadki)zrobiłam mu pyszna jarzynowa na indyczku i zjadl pare lyzeczek...a bułką potem sie zapychał:confused::sorry2:i moja wlasnorecznie wypieczona babka tez:baffled::sorry2:no nic mam nadzieje ze mu przejdzie....jajko MADZIENKA z tymi kosmatykami...no ale nasze uzywane firmy sa bezpieczne:tak:
Blizniaczku co do wybycia na narty w gory nic nie poradze bo ja nigdy na nartach nie byłam:zawstydzona/y:a nie pogardziłabym wcale...nigdy nart w ogóle na pytkach nie miałam:baffled:
Kajka witaj polarnico,kurtacha normalnie maliny:-D
Madzienka Ty to jestes uzalezniona od zakupow chyba:-D
Tygrych gdzie lazisz|?:-D
Agacia a Ty?
Olcia jak juz wczesniej wspominałam fłyzułka palce lizac.Kajki zreszta tez:-D
co jeszcze co jeszcze?
zdrówka dla Alanka:tak:
Wyłaaaazzziiićććććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::growl::growl::growl:

reklama
Wrocilismy z naszej wyprawy:-):-)...Witajcie Mamusie i Dzieciaczki tez oczywiscie!!Ale sie za Wami stesknilismy;-)..I teraz Was zastrzele,na biegunie o wiele cieplej niz w Polen:-D:-D
Witaj Kajuchno;) Wypadzik widzę się udał:)

Zuzka właśnie poszła spać a my z mężowym zaraz filmik jakiś obejrzymy:) Dzis byłam ostatni dzień w pracy:) bo musiałam pouzupełniać jakieś tam wnioski:) Mam 2 lata urlopu wychowawczego:)

dziękuję Pyciolku :zawstydzona/y:

co do jedzonka to się nie przejmuj, Bartek też czasami odmawa pysznego obiadku, ale jakieś ciasteczka czy bułeczki jak najbardziej :sorry2: i super że z buziaczkiem już dobrze :tak:

Agatkas, witaj wolności :-D

Dziewczyny ile płacicie za czynsz?na przyszło nowe naliczenie na 2010r.i wyszło 377 zł....na nasza 2 i Alexa...jak na moje to troche duzo czy jak?:confused::baffled:

Agatkas wreszcie będziesz miała więcej czasu na bb :-D

Kaja kurtka rewelacja.

Pyciolku witaj w klubie, Mati mógłby obiadu w ogole nie jeść :baffled:

Mam 2 lata urlopu wychowawczego:)

Ja jeszcze rok...
uff jak dobrze że nie zostanę tutaj sama...bo cos coraz więcej was wspomina o pracy:-p

Dziewczyny mojemu dziecku sie zupełnie wszytsko pokałapuckało...nie spał dzisiaj cały dzien....jak wstał o 10 tak usnał o 20.00:szok:i cały czas w ruchu,ja juz bym padła na jego miejscu a on dalej dawaj...smigał przy pchaczu i sam obierał sobie kierunki,śmiechowo to wyglądało jak podnosił tego pchacza i obierał kierunek:-D:-Dsłodko:-)bylismy na kontroli buziaka i juz jest wsio oki,mamy jeszcze tylko wykonczyc te leki i juz:tak:i musze sie pozalic ze Alex nie chce jesc praktycznie nic pozywnego(mam na mysli obiadki)zrobiłam mu pyszna jarzynowa na indyczku i zjadl pare lyzeczek...a bułką potem sie zapychał:confused::sorry2:i moja wlasnorecznie wypieczona babka tez:baffled::sorry2:no nic mam nadzieje ze mu przejdzie....jajko MADZIENKA z tymi kosmatykami...no ale nasze uzywane firmy sa bezpieczne:tak:
Blizniaczku co do wybycia na narty w gory nic nie poradze bo ja nigdy na nartach nie byłam:zawstydzona/y:a nie pogardziłabym wcale...nigdy nart w ogóle na pytkach nie miałam:baffled:
Kajka witaj polarnico,kurtacha normalnie maliny:-D
Madzienka Ty to jestes uzalezniona od zakupow chyba:-D
Tygrych gdzie lazisz|?:-D
Agacia a Ty?
Olcia jak juz wczesniej wspominałam fłyzułka palce lizac.Kajki zreszta tez:-D
co jeszcze co jeszcze?
zdrówka dla Alanka:tak:
Wyłaaaazzziiićććććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::growl::growl::growl:

Oj jak mi brakowało tych Twoich postów Kochana....

A zakupy oj lublię robic :-D:-D:-D:-D:-Dtylko z kasą gorzej...a teraz sa wyprzedaże więc poluję:-p:-p:-p:-p

Dziewczyny ile płacicie za czynsz?na przyszło nowe naliczenie na 2010r.i wyszło 377 zł....na nasza 2 i Alexa...jak na moje to troche duzo czy jak?:confused::baffled:

My placimy 440zl i Julci jeszcze nie policzyli ale cicho:blink::blink::blink::blink:

Ja jeszcze rok...
uff jak dobrze że nie zostanę tutaj sama...bo cos coraz więcej was wspomina o pracy:-p

Oj jak mi brakowało tych Twoich postów Kochana....

A zakupy oj lublię robic :-D:-D:-D:-D:-Dtylko z kasą gorzej...a teraz sa wyprzedaże więc poluję:-p:-p:-p:-p

My placimy 440zl i Julci jeszcze nie policzyli ale cicho:blink::blink::blink::blink:

a co w nich takiego wspanialego?:zawstydzona/y:
teraz to chyba Cie "sprzedam" Madzienka:-D:-D:-D

Z obiadami to u nas też ostatnio jest problem, bo jak do tej pory jadła, tak teraz wszystkim pluje. W tym tygodniu zjadła tylko raz obiad, a tak to zyje mlekiem, kaszkami i owocami, już nie wiem co mam gotować :-(. Mam tylko nadzieję, że to chwilowe.

reklama
Do góry