pyciolek87
Mama Alexa:*
Dziewczyny mojemu dziecku sie zupełnie wszytsko pokałapuckało...nie spał dzisiaj cały dzien....jak wstał o 10 tak usnał o 20.00i cały czas w ruchu,ja juz bym padła na jego miejscu a on dalej dawaj...smigał przy pchaczu i sam obierał sobie kierunki,śmiechowo to wyglądało jak podnosił tego pchacza i obierał kieruneksłodko:-)bylismy na kontroli buziaka i juz jest wsio oki,mamy jeszcze tylko wykonczyc te leki i juzi musze sie pozalic ze Alex nie chce jesc praktycznie nic pozywnego(mam na mysli obiadki)zrobiłam mu pyszna jarzynowa na indyczku i zjadl pare lyzeczek...a bułką potem sie zapychałi moja wlasnorecznie wypieczona babka tezno nic mam nadzieje ze mu przejdzie....jajko MADZIENKA z tymi kosmatykami...no ale nasze uzywane firmy sa bezpieczne
Blizniaczku co do wybycia na narty w gory nic nie poradze bo ja nigdy na nartach nie byłama nie pogardziłabym wcale...nigdy nart w ogóle na pytkach nie miałam
Kajka witaj polarnico,kurtacha normalnie maliny
Madzienka Ty to jestes uzalezniona od zakupow chyba
Tygrych gdzie lazisz|?
Agacia a Ty?
Olcia jak juz wczesniej wspominałam fłyzułka palce lizac.Kajki zreszta tez
co jeszcze co jeszcze?
zdrówka dla Alanka
Wyłaaaazzziiićććććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blizniaczku co do wybycia na narty w gory nic nie poradze bo ja nigdy na nartach nie byłama nie pogardziłabym wcale...nigdy nart w ogóle na pytkach nie miałam
Kajka witaj polarnico,kurtacha normalnie maliny
Madzienka Ty to jestes uzalezniona od zakupow chyba
Tygrych gdzie lazisz|?
Agacia a Ty?
Olcia jak juz wczesniej wspominałam fłyzułka palce lizac.Kajki zreszta tez
co jeszcze co jeszcze?
zdrówka dla Alanka
Wyłaaaazzziiićććććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!